- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- нещо срещу депресия
нали си all tough и генгста , притесняваш се съм голям мъжкар и няма да можеш да ми устоиш на съблазнението литц тцтц лоша работа уж беше много изпечена и т..н
![]()
е чакай ти не беше ли най яката и най печената от целия форум
малкото момиченце се уплаши да не се влюби
да, признавам си... просто си уникален, не знам дори не мога още да го призная пред себе си, гузно ми е да обичам the bad guy, който разкатава всички![]()
няма как да ме обичаш сега понеже не сме се срещали на живо , няма да навлизам в подробности но съм сигурен че ще ти светнат очичките и ще си глътнеш езичето
аз не се смятам зад бед гаи тва ти го каза![]()
ми нз мисля за теб постоянно, как ще възкръснеш с нова регистрация, виждам те като сродна душа и тва е!
не се притеснявай пак ще се регна специално за теб !
кво ли не бих дал да видя как се разтапяш , може би няма да успея да го видя понеже усещаш че си стеснителна около мен
През миналия век амфетамините са се използвали като антидепресант, освен средство за отслабване и др. , но не ти го препоръчвам![]()
Добре де, не мога да разбера защо на сдух настроението започна да му се казва депресия. Имам в предвид едва ли авторката е чак депресирана, иска да мре и не вижда светлина в тунела. Тоест за едно сдух вие и предлагате амфети и трева (май де). Освен това когато някой е в депресия си седи скрит в дупчицата и не ходи да обявява, че е тъжен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
танкистите на виармахта са били снабдявани най редовно с кокаин , това в последните фази на войната , премахвало е депресията и страха от смъртта и е замествало тези чувства с агресия и щастие , те германците обаче хич не разбират , остъй ги тях , торито ги знае тия раоти
за едно 'сдух' може да обмисля да ти помогна ако съм на кеф![]()
Нищо не съм предлагал, споменах интересен факт, който някои може да не знаят.
Бих си направил труда да й кажа какво да прави, но знам, че ще е загуба на време. Защото някой май страда от липса на внимание....