- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- PC игра
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Колко хора могат да си купуват постоянно най-новия хардуер?
Мен не ми е за 6те гигабайта рам, аз ги имам, но играта не е нищо повече от предишната част от към графика, иновации и т.н. за да иска подобен хардуер. Аз съм с лаптоп на 2 години и половина, но все още ми тръгва всичко, не се оплаквам, но казвам, че не е нормално. Миналата година КоД предполагам искаше 2гб рам? Какво повече има в този, за да иска 6гб рам?
Вярно, активижън се усетиха и си оправиха помията и вече не иска 6гб само за да тръгне, но...
Показват единствено безхаберието си към геймърите и, че не им пука въобще за тях. Пука им единствено да си спазят графика и да си пуснат скапаната помия точно навреме, че да спечелят максимално пари.
От там идва и разликата между студия като R*, EA, Activision Blizzard, Ubisoft и т.н.
Първите за разлика от останалите не веднъж се е случвало да обявят дата за излизане на игра, но после да забавят играта, но поне като я пуснат, знаеш, че играта е изпипана перфектно, а не е поредната бързо скалъпена помия. Направиха веднъж грешката да пуснат една набързо портната игра (GTA IV), която искаше хардуер, който още не съществуваше, за да върви перфектно, но после си я пооправиха с няколко ъпдейта. Следващият им порт (Max Payne 3) беше идеално изпипан и вървеше перфектно дори и на по-слаби машини, но с все така страхотна графика.
Последно редактирано от MaLyKoLiU : 12-01-2013 на 12:31
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Кольо за 200-300 лева годишно, компа ми винаги ще е ъп-то-дейт..
Пък и честно казано, тези компании ги боли КУРА за България.. техния пазар и без друго са развитите страни.. у БеГе всеки ползва замунда.![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Dr. Gregory House
Явно не ми схващаш мисълта, че им пука единствено да си пуснат скапаната игра точно навреме и да приберат парите, без да им пука дали на хората ще им тръгне тази игра или не. (Да се спасяват.)
Но някои като R* им пука и гледат да си направят играта да бъде перфектна, без бъгове. Затова и хората ги уважават като едно от най-добрите студиа. Може игрите им да се броят на пръстите на ръцете, но всичките са перфектни и всяка една от тях носи някакви иновации в гейминга. EA бълват десетки, може би стотици игри годишно, но какво иновативно имат в игрите? Нищо.
Затова и GTA V като излезе, само за 24 часа след пускането си счупи всички рекорди и направиха над 800 000 000$
Мишинка
BrainDamage
Не ми пука Коле, ще им играя игрите на всичките.. За мен всички са добри.. вървят ми на компа, и си изграждам колекция с купени игри имам всичктие CoD (без Ghost), но и него ще вземам имам всичките AC/POP/TR/ .. който не мое си купи хубав комп няа си купува и игри..
бтл Blizzard са кралете..Just sayin
Последно редактирано от AnarchyBoy : 12-01-2013 на 12:49
Dr. Gregory House
Blizzard и те имат игри, които се броят на пръстите само.![]()
Когато създадоха World of Warcraft промениха изцяло гейминга, създавайки първата MMO игра.
Също игри като Starcraft и Warcraft са едни от най-добрите.
На Diablo обаче никога не съм бил фен.
Но Blizzard започват също да проявяват алчност. Пуснаха 4 експанжъна на WoW, другата година ще пуснат петия, играта им е на 9 години, но все още искат месечни такси. Виждат, че играта им умира и губят много играчи всеки месец, но продължават да цоцат до последно с таксите...
Мишинка
BrainDamage
Dr. Gregory House
![]()
Коле много се изложи..
Първо MMO - означава Multiplayer Massive Online
Второ WOW е MMORPG - Multiplayer Massive Online Role Playing Game..
така и MMO-та и MMORPG-та има още от 90-те, докато WoW е пуснат 2004.![]()
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ок, фейлнах. Не бях запознат с предшествениците на ММО-тата преди WoW.
Явно не съм бил запален по подобни.
И знам какво е ММО, не е нужно да ми обясняваш.
WoW също е MMO, RPG е допълнение.![]()
Мишинка
BrainDamage
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House