.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

НТБГ/2013-2014/Прием

Нека се съберем в тази тема,хората които искаме да влезнем в НТБГ.И ако някой знае колко е балът за банковото дело,търговия и за застрохователно и осигурително дело да сподели,защото в саита не пише

мен тази година ме приеха застрахователно и осигурително дело с немски, ако имате въпроси казвайте ^.^

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    2014/2015 ли искаш да кажеш?
    http://www.ntbg.bg/js/tiny_mce/plugi..._2010-2012.pdf
    Др. Година ще кандидатствам смисъл 2013/2014.Мерси за информацията за балът в НТБГ.Както гледам всяка година бала се овеличава с около 0.800 а това е доста.Дали и др. година ще е така

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Овеличава :О и още куп грешки

не че НТБГ е кой знае какво, ноо ти не си за там..

Сега е учебна година 2013/2014, така че ти ще кандидатстваш за учебна година 2014/2015

Голям фен Аватара на sunshine :**
    абе бала тая година бая се покачи, не можем да знаем какво ще стане през следващата година.Ти се подготвяй и като дойде време ще решиш с твоя успех за къде си.Първия срок още не е минал....за къде бързаш?

Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    абе бала тая година бая се покачи, не можем да знаем какво ще стане през следващата година.Ти се подготвяй и като дойде време ще решиш с твоя успех за къде си.Първия срок още не е минал....за къде бързаш?
    Питам :д да зная колко да уча... И имах свободно време и се сетих да питам

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от gog_2000 Виж мнението
    Питам :д да зная колко да уча...
    лол

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Ако сте много деца, нормално е балът да се вдигне. Банково дело с АЕ е с най-висок бал. В моя клас май нямаше човек с по-нисък бал от 33. След тази паралелка, мисля че я следват Банково дело с НЕ и Банково дело с ФЕ. А това осигурително дело с НЕ е от тази година. Преди беше Митническа и данъчна администрация с АЕ. Този отгоре, който беше казал "не че е нещо особено" - в някои паралелки може и да е по-лесно, но конкретно за Банково дело с АЕ се учи много и всички преподаватели разчитат на учениците от тази паралелка, защото се водят с най-висок бал.. най-умни. Седни си на задника и си оправи правописа.

Да трябва да поработа на моя правопис,но пиша от телефона и често натискам копче,което не искам :@
    Мерси за информацията.Банковото дело с АЕ ще ми помогне ли,ако съм добър по англ.Имам предвид аз ще имам 6 по английски,защото хода на уроци от 5 клас и ми е лесен и примерно аз имам бал 33.600 и някой друг има толкова,но аз имам по английски 6,а той 4.Кой ще приемат-този с по-добър общ успех или аз с по-добра оценка по английски?

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Оценката по английски изобщо не влияе. На твое място, ако знам добре езика, ще запиша немски или френски, за да науча поне наполовина още един език.

Благодаря за съвета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си