- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- R.I.P Пол Уокър
кви кретени има тука не е истина..
в днешно време останаха малко актьори които са на принципа BE REAL , повечето просто приемат поредната роля с която нямат нищо общо , това момче винаги се е кефил на бързи автомобили и мотори , кара собствения си скаилаин във филмите и прави каскадите сам , преди да оплюете попрочетете малко , става ли тъпи насрани путяци![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Половината във фб не знаят кой е, не им пука за него, ама иначе ''R.I.P. - feeling sad.''
не мислите ли, че е достатъчно?
схванахме, че сте ретардирали, айде стига толкова
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Тука сте събрани такива глупаци, все едно с конкурс са ви подбирали.
Аз си правя ташак с почти всичко, което можете да се сетите, включително с неща, с които не е редно... ама не мога да разбера, за готини ли се мислите, като си поствате глупости ?
Да почива в мир
Тъкмо това си помислих.
Не знаех кой е актьора, щото не бях гледала филмите.
Кофти е, че е починал, както и този(явно е един, надявам се), който е починал с него.
Тъпото е, че някакви кифли, дето му се кефят само на плочките ми пишат статуси във фб.
Да почиват в мир, дано няма повече трагедии.. поне в близкото бъдеще.
ПП: Чудно ми е за всички останали умрели по света днес(или когато и да е), защо няма статуси?
Като го харесвате няма нужда да показвате публично, че сте го харесвали преди да умре.
И не визирам никой лично в момента, а говоря като цяло.
*сън*
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ако трябва да съм честна и аз не съм гледала филмите и представа си нямам кой е този.
Да почива в мир, шофьора също.