.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 206

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Аз съм чел, на и ти малко да почетеш...
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%99%...B5%D0%BB%D0%B5
    Нечовешно - да, но безсмислено - не. Освен това, тези хора са били обречени на смърт, а ако ти е известно колко е мъчителна смъртта в газова камера, ще се сетиш, че това е бил по-"безболезнения" вариант... Да не забравяме и че победителите пишат историята...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Аз съм чел, на и ти малко да почетеш...
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%99%...B5%D0%BB%D0%B5
    Нечовешно - да, но безсмислено - не. Освен това, тези хора са били обречени на смърт, а ако ти е известно колко е мъчителна смъртта в газова камера, ще се сетиш, че това е бил по-"безболезнения" вариант... Да не забравяме и че победителите пишат историята...
    Е да, доста е безболезнено да ти вадят и трансплантират органи без упойка. Нищо работа, колкото да ти боцнат пръстчето да ти вземат кръв. Пък и те викаш така и така били обречени на смърт... Ебати глупостта. Знам че на тия годинки ви е много готино да се изкарвате бед бойс и много безчувствени, ама чак пък толкова...

Уикипедия далеч не е достоверен източник, но дори там в крайна сметка не пише, че има официални открития.

ПС: Тестовете с животни са ненужна жестокост, да. Поинтересувай се малко ти за новите методи.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Е да, доста е безболезнено да ти вадят и трансплантират органи без упойка. Нищо работа, колкото да ти боцнат пръстчето да ти вземат кръв. Пък и те викаш така и така били обречени на смърт... Ебати глупостта. Знам че на тия годинки ви е много готино да се изкарвате бед бойс и много безчувствени, ама чак пък толкова...

Уикипедия далеч не е достоверен източник, но дори там в крайна сметка не пише, че има официални открития.

ПС: Тестовете с животни са ненужна жестокост, да. Поинтересувай се малко ти за новите методи.
    Не съм казал, че ми е все тая за опитните хора/животни, а че все нещо/някой трябва да се пожертва... Дори и в момента има опити с лекарства върху хора.
    Като тръгнат да те порят, припадаш след кратко време, а след още по-кратко, спираш да чувстваш болка. В газовата камера се душиш няколко минути. Ти кое би избрала?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Като тръгнат да те порят, припадаш след кратко време, а след още по-кратко, спираш да чувстваш болка. В газовата камера се душиш няколко минути. Ти кое би избрала?
    Ще каже човек, че си минал през това.

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ще каже човек, че си минал през това.
    Има достатъчно информация и научно-популярни филмчета по темата...
    Искаш доказателство, че при екстремни ситуации човек спира да изпитва болка? Лятото, ако си чула, близо до Варна гръмна една цистерна, при която имаше двама загинали... Единия е точно до взрива и е с 90% изгаряния... Този опечен човечец става и бяга до колата си, пали я и минава няколко километра в пълно съзнание, което би било невъзможно, ако усещаше болката от 90% изгаряния. Естествено, после почина.

о бе. 3 ден драмата пол уолкър продължава.
    ей бе начи бе. деа даже и в тоя умрел форум. деа.

Мега фен Аватара на tori
    Само да кажа - заядох се за изпробването на разни продукти върху животни, другата част от спора... Не съм я чела.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Човекът и кокошката имат 60% еднакво ДНК-а, а човекът и шимпазето - над 98%. Ако на това не му кажеш мн. близък организъм, то тогава не знам... Достатъчно е да се тестват лекарствата в/у шимпанзе или прасе за да се премине в/у тестване с хора.

Мега фен Аватара на tori
    Ми не знам. Само знам, че те обичам, обичам, обичам... И това е използваемо. :д

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ми не знам. Само знам, че те обичам, обичам, обичам... И това е използваемо. :д
    да

Как може убийството на някой да е оправдано?
    Интересно ако убият теб или някой от семейството ти какво ще говориш.?

По темата
    Не съм фен на Пол Уокър но са ми смешни всички моралисти с тяхното-ами то всеки ден умират хора
    Ами естественно че умират хора ама е нормално след като не са известни за тях да не се пише .
    Има толкова воени и полицаи загинали в мисии но след като обществото и медиите не знаят за тях след като не са известни ....
    Станете и вие световни известни и за вас ще се пише и ще се слагат статуси във ФБ като умрете .
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 12-04-2013 на 15:25

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Колко пъти да кажа, че не го оправдавам? Все едно на малоумници обяснявам, ебаси...

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Колко пъти да кажа, че не го оправдавам, а обяснявам подбудите на въпросните "убийци"?
    Все едно на малоумници обяснявам, ебаси...

anonymous708973
    Guest
    Абсолютно, като видя такива аргументи, извадени от... да не казвам къде, прихвам да се смея.
    Аз какво съм виновна, че по вестниците не е писано за нелепата смърт на 20-годишно момче от Плевен/Варна/Горна Оряховица?!

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    n00bs

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Е тва пък вече е...

anonymous708973
    Guest
    Стига, бе!

anonymous895156
    Guest
    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2528487

Мега фен
    7 страници ъъе?
    Тая актор ми е направил впечатление не от филма бързи и язостни, ами от 8 герой.. (за кучета в антрактида)
    Пък филмите от рода на бързи и фаст фоод са изключително неморални и вредни за децата, които ги гледат..

В не рядко случаи актьори или известни личности се вживяват и в реалния живот в такива глупости.. Може ли да караш с 200 км час ? Ако не е било умишлено убийство.. Няма никва ирония на съдбата. Всичко е ясно.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Пък филмите от рода на бързи и фаст фоод са изключително неморални и вредни за децата, които ги гледат..
    Бе те и игри от рода на Counter Strike, Call of Duty и Grand Theft Auto не са полезни за децата, ама айде. Кой им е крив, че нямат глава на раменете си да направят разликата между fiction и real life.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Бе те и игри от рода на Counter Strike, Call of Duty и Grand Theft Auto не са полезни за децата, ама айде. Кой им е крив, че нямат глава на раменете си да направят разликата между fiction и real life.
    децата са си деца и винаги взимат на първо място якото
    до сега не съм виждал някой да подлежи на герой от ЦС. Там на лице е пристрастяването..
    И такива филми имат огромно значение във възпитанието на малките пикльовци, които попиват всичко, защото е модерно и известно. А именно - озлобяват се, започват да пушат, да пият да се правят на големи,но в лошия смисъл на думата.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    децата са си деца и винаги взимат на първо място якото
    до сега не съм виждал някой да подлежи на герой от ЦС. Там на лице е пристрастяването..
    И такива филми имат огромно значение във възпитанието на малките пикльовци, които попиват всичко, защото е модерно и известно. А именно - озлобяват се, започват да пушат, да пият да се правят на големи,но в лошия смисъл на думата.
    Виж, проблемът с децата е много комплексен и не съм сигурна, че филмите носят най-голяма вина за тва, че пропадат.
    Аз като съм фен на поредицата, защо не карам като луда?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Виж, проблемът с децата е много комплексен и не съм сигурна, че филмите носят най-голяма вина за тва, че пропадат.
    Аз като съм фен на поредицата, защо не карам като луда?
    А ти на колко години беше, когато излезе първа част? :Д
    Филмите и интернет са основните причини... след новините и медиите,които излъчват на народното събрание и депутатите...

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Нали се сещате, че може би това е трик, с цел да привлекат вниманието...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си