- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- R.I.P Пол Уокър
Липса на добър вкус е, че хората говорят твърде много за това, а по света всеки ден не умират лекари (примерно).
Какъв е доводът да споменаваш неговата смърт, нима животът му е бил по-полезен от този някой лекар?
рофлмао ти си правиш кирията, ама действително полезни му се оказват изследванията след ВСВ. Някакви неща бях чел за измръзвания и тинтири-минтири, не помня вече, ама обясняваха, че са били от полза 'изследванията' на нацитата. Под изследвания разбирай хора вързани да мръзнат на минусови температури xD
С тази мъъъъъъничка разлика, че той далеч не ги е правил с медицински цели, ами воден от разклатеното си психично състояние, жаден да задоволи желанието си да убива.![]()
Чела съм достоверни материали подкрепящи и двете теории. Дори и тази за великите открития да е вярна, не оправдава нечовешките мъки, на които е подлагал "пациентите" си.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ponqkoga, za da sytvorish neshto, trqa da razrushish drugo..
http://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_human_experimentationodern ethical issues
Contemporary knowledge concerning the manner in which the human body reacts to freezing is based almost exclusively on these Nazi experiments[citation needed]. This, together with the recent use of data from Nazi research into the effects of phosgene gas, has proven controversial and presents an ethical dilemma for modern physicians who do not agree with the methods used to obtain this data.[15] Similarly, controversy has arisen from the use of results of biological warfare testing done by the Imperial Japanese Army's Unit 731.[27] However, the results from Unit 731 were kept classified by the United States until the majority of doctors involved were given pardons.[2
Поне за последното твърдение в поста ти сме на едно мнение.
Харесва ми как се развива темата.
![]()
Аз съм чел, на и ти малко да почетеш...
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%99%...B5%D0%BB%D0%B5
Нечовешно - да, но безсмислено - не. Освен това, тези хора са били обречени на смърт, а ако ти е известно колко е мъчителна смъртта в газова камера, ще се сетиш, че това е бил по-"безболезнения" вариант... Да не забравяме и че победителите пишат историята...
о бе. 3 ден драмата пол уолкър продължава.
ей бе начи бе. деа даже и в тоя умрел форум. деа.
Тука те изядох с парцалките вече. Тестовете върху животни са почти неизползваеми, тоест информацията от тях. Достатъчно умен си, за да се досетиш, че хората и животните нямат много близък организъм. Една реакция на животно може да доказва, че дадения продукт му влияе по един начин, но при хората да е съвсем обратното. Абе разбра ме, ти ме разбираш от половин дума.
Само да кажа - заядох се за изпробването на разни продукти върху животни, другата част от спора... Не съм я чела.
http://www.dw.de/%D0%BF%D1%80%D0%B0%...0%B0/a-6083915
"Те са ни роднини
Колкото и да не ни се вярва, органите и кожата на прасетата страшно много наподобяват човешките. Учени правят дори опити за трансплантация на свински органи за нуждаещи се хора. За тази цел обаче се използват генетично изменени животни."
http://novinar.bg/news/voenni-hirurz...xNTszMQ==.html
Не ми се рови повече...
Е да, доста е безболезнено да ти вадят и трансплантират органи без упойка. Нищо работа, колкото да ти боцнат пръстчето да ти вземат кръв.Пък и те викаш така и така били обречени на смърт... Ебати глупостта. Знам че на тия годинки ви е много готино да се изкарвате бед бойс и много безчувствени, ама чак пък толкова...
Уикипедия далеч не е достоверен източник, но дори там в крайна сметка не пише, че има официални открития.
ПС: Тестовете с животни са ненужна жестокост, да. Поинтересувай се малко ти за новите методи.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не съм казал, че ми е все тая за опитните хора/животни, а че все нещо/някой трябва да се пожертва... Дори и в момента има опити с лекарства върху хора.
Като тръгнат да те порят, припадаш след кратко време, а след още по-кратко, спираш да чувстваш болка. В газовата камера се душиш няколко минути. Ти кое би избрала?
До някъде да, но поне да има някаква използваема информация, пък то в повечето случаи не е така. Точно за това се опитвам да не използвам козметика, изпробвана върху животни. Казвам "опитвам се", не бих оставила еди-кой-си шампоан, който харесвам и използвам от 100 години, щото от него е капано в окото на някой заек.