- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- R.I.P Пол Уокър
Има достатъчно информация и научно-популярни филмчета по темата...
Искаш доказателство, че при екстремни ситуации човек спира да изпитва болка? Лятото, ако си чула, близо до Варна гръмна една цистерна, при която имаше двама загинали... Единия е точно до взрива и е с 90% изгаряния... Този опечен човечец става и бяга до колата си, пали я и минава няколко километра в пълно съзнание, което би било невъзможно, ако усещаше болката от 90% изгаряния. Естествено, после почина.
Ми не знам. Само знам, че те обичам, обичам, обичам... И това е използваемо. :д
Как може убийството на някой да е оправдано?
Интересно ако убият теб или някой от семейството ти какво ще говориш.?
По темата
Не съм фен на Пол Уокър но са ми смешни всички моралисти с тяхното-ами то всеки ден умират хора
Ами естественно че умират хора ама е нормално след като не са известни за тях да не се пише .
Има толкова воени и полицаи загинали в мисии но след като обществото и медиите не знаят за тях след като не са известни ....
Станете и вие световни известни и за вас ще се пише и ще се слагат статуси във ФБ като умрете .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 12-04-2013 на 15:25
Абсолютно, като видя такива аргументи, извадени от... да не казвам къде, прихвам да се смея.
Аз какво съм виновна, че по вестниците не е писано за нелепата смърт на 20-годишно момче от Плевен/Варна/Горна Оряховица?!
n00bs
7 страници ъъе?
Тая актор ми е направил впечатление не от филма бързи и язостни, ами от 8 герой.. (за кучета в антрактида)
Пък филмите от рода на бързи и фаст фоод са изключително неморални и вредни за децата, които ги гледат..
В не рядко случаи актьори или известни личности се вживяват и в реалния живот в такива глупости.. Може ли да караш с 200 км час ? Ако не е било умишлено убийство.. Няма никва ирония на съдбата. Всичко е ясно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
децата са си деца и винаги взимат на първо място якото
до сега не съм виждал някой да подлежи на герой от ЦС. Там на лице е пристрастяването..
И такива филми имат огромно значение във възпитанието на малките пикльовци, които попиват всичко, защото е модерно и известно. А именно - озлобяват се, започват да пушат, да пият да се правят на големи,но в лошия смисъл на думата.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last