.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 206

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    рофлмао ти си правиш кирията, ама действително полезни му се оказват изследванията след ВСВ. Някакви неща бях чел за измръзвания и тинтири-минтири, не помня вече, ама обясняваха, че са били от полза 'изследванията' на нацитата. Под изследвания разбирай хора вързани да мръзнат на минусови температури xD
    С тази мъъъъъъничка разлика, че той далеч не ги е правил с медицински цели, ами воден от разклатеното си психично състояние, жаден да задоволи желанието си да убива.

Чела съм достоверни материали подкрепящи и двете теории. Дори и тази за великите открития да е вярна, не оправдава нечовешките мъки, на които е подлагал "пациентите" си.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    С тази мъъъъъъничка разлика, че той далеч не ги е правил с медицински цели, ами воден от разклатеното си психично състояние, жаден да задоволи желанието си да убива.

Чела съм достоверни материали подкрепящи и двете теории. Дори и тази за великите открития да е вярна, не оправдава нечовешките мъки, на които е подлагал "пациентите" си.
    Да, бе, да... Сигурно и тестовете върху животни в момента са плод на болни мозъци, които просто искат да убиват и измъчват... Страданието на няколко човека/животни е оправдано, ако ще се спасят много други.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Да, бе, да... Сигурно и тестовете върху животни в момента са плод на болни мозъци, които просто искат да убиват и измъчват... Страданието на няколко човека/животни е оправдано, ако ще се спасят много други.
    Ох, тел ми мор колко живота е спасил Менгеле, плийс.

ПС. Айде да правим опити с теб за общото благо. Навит?

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението

ПС. Айде да правим опити с теб за общото благо. Навит?
    Навит съм, ама измисли нещо, което си заслужава да се опита и което има потенциал да спаси много хора.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Навит съм, ама измисли нещо, което си заслужава да се опита и което има потенциал да спаси много хора.
    Навит си трънки. Въобще, прочети малко какво точно е правил Менгеле и после ела да ми се обясняваш.

Мега фен Аватара на tori
    Тука те изядох с парцалките вече. Тестовете върху животни са почти неизползваеми, тоест информацията от тях. Достатъчно умен си, за да се досетиш, че хората и животните нямат много близък организъм. Една реакция на животно може да доказва, че дадения продукт му влияе по един начин, но при хората да е съвсем обратното. Абе разбра ме, ти ме разбираш от половин дума.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Тука те изядох с парцалките вече. Тестовете върху животни са почти неизползваеми, тоест информацията от тях. Достатъчно умен си, за да се досетиш, че хората и животните нямат много близък организъм. Една реакция на животно може да доказва, че дадения продукт му влияе по един начин, но при хората да е съвсем обратното. Абе разбра ме, ти ме разбираш от половин дума.
    http://www.dw.de/%D0%BF%D1%80%D0%B0%...0%B0/a-6083915
    "Те са ни роднини
    Колкото и да не ни се вярва, органите и кожата на прасетата страшно много наподобяват човешките. Учени правят дори опити за трансплантация на свински органи за нуждаещи се хора. За тази цел обаче се използват генетично изменени животни."
    http://novinar.bg/news/voenni-hirurz...xNTszMQ==.html
    Не ми се рови повече...

Мега фен Аватара на tori
    http://www.dw.de/%D0%BF%D1%80%D0%B0%...0%B0/a-6083915
    "Те са ни роднини
    Колкото и да не ни се вярва, органите и кожата на прасетата страшно много наподобяват човешките. Учени правят дори опити за трансплантация на свински органи за нуждаещи се хора. За тази цел обаче се използват генетично изменени животни."
    Прасетата и маймуните - да, но зайци, мишки... едва ли. Отделно дето в тоя форум точно съм чела теми за изпробването на козметика върху животни.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Прасетата и маймуните - да, но зайци, мишки... едва ли. Отделно дето в тоя форум точно съм чела теми за изпробването на козметика върху животни.
    Какво значение има какво е животното? Нещо живо спира да бъде живо, за да се излекуваме от настинката за 2 дни, вместо за 5.

Мега фен Аватара на tori
    Какво значение има какво е животното? Нещо живо спира да бъде живо, за да се излекуваме от настинката за 2 дни, вместо за 5.
    До някъде да, но поне да има някаква използваема информация, пък то в повечето случаи не е така. Точно за това се опитвам да не използвам козметика, изпробвана върху животни. Казвам "опитвам се", не бих оставила еди-кой-си шампоан, който харесвам и използвам от 100 години, щото от него е капано в окото на някой заек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си