- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Излизане на среща с момиче
Така въпросът ми е като изляза с момиче на кафе какво да си говорим. До сега не ми пукаше дали имам приятелка, но почнах лека по-лека да харесвам няколко момичета. Ще ги поканя да излезем (едно по едно), но какво ще си говорим ,,ко праиш" ,,как си" . Искам да ни е приятно. Кажете някой свои опити, как сте постъпили вие и т.н..
примерно може да си говорите за грим , козметика, те обичат да говорят за тея неща , може да я питаш също дали се обезкосмява и т.н. успех
За каква възрастова група се говори, предполагам за 15-17. В такъв случай няма да си говорите кой знае какви неща, разговора все ще се простира до това кой какво е правил и смята да прави. Не може да излизаш с някого и в главата си да имаш списък със "задължения" за първа среща.
Ако не можеш да завържеш един нормален разговор с дадено момиче, значи все още ти е рано за приятелки и срещи
Е дай щото бил леко неадекватен в държанието (може би) да не излиза никъде, стига глупости да излиза и да не му пука. Щото това с тежеста от личностни притеснения е много трудно да го носиш, докато е време да се поосвободи.
Може за най-различни работи да си говорите за каквото се сетиш
заспал , не слушай петя-ххх тя не разбира , точно тия теми ако подхванеш няма да сгрешиш , така ще покажеш че ти пука за нея![]()
Особено темата за обезкосмяването ще я покори.![]()
Welcome to the Jungle...
ами че естествено , примерно аз на негово място бих питал какъв тип интимни прически харесвакойто мисли че се ебавам може да се застреля
Как така какво ще си говорите.. ми за абсолютно всичко можете да си говорите.Опознайте се, разбери какво обича да прави, какви интереси има и т.н.
Ако не знаеш какво да си говориш с тях, къде си тръгнАл?![]()
това че ставам за смях си е лично твое мнение , по скоро ти ставаш за смях с натегнатото си държание , аз съм релаксиран и отпуснат и не ми пукакой е за смях сега
![]()
Добре, аз не разбирам едно нещо - досега не ти е пукало, изведнъж решаваш, че започва да ти пука. Защо така? От къде тоя обрат?
Автора, понеже си писал в една друга тема, цитирам по памет "за мен е тъпо мъж да пие", я разясни малко тъпо е по принцип или тъпо е да се пие конкретно нещо. Питам, понеже веднага се сетих да ти дам идея да я отведеш твоята на кръчма и да ударите по една ракия, пък и езика ще ви се развърже, ама не знам как да разбирам горното...
дали ще ми се смееш на живоискаш ли да се обзаложим на каквото решиш
приемам всякакви облози тъй като си от бургас
Ако не ти пука, нямаше да пишеш отделно на всеки един, който те цитира. Разбира се, че ти пука и именно за това се държиш като клоун. Искаш вниманието, което ти липсва в реалния живот.
добре разконспирира ме , пука ми , особено най много от теб , та затова те цитирам най много от всички![]()
ще ми обърнеш ли сега внимание , моля те мухахах![]()
Първо си направи горе-долу равносметка какво търсиш и какво очакваш, за да не си губиш времето и да знаеш какво да правиш.
Темите на разговор трябва да се определят от предполагаемото ниво на интелект на обекта, който седи пред тебе. Това се определя от всичко, което виждаш в отсрешния и след като разбереш интересите му. Наскоро се сблъсках с доста нискоинтелигентен обект. Може да им показваш, че си по-умен от тях, но не постоянно и константно, защото в един момент интелектуалната доминация ще стане прекалено голяма, ако е подкрепена и с подобаваща аура. Обектът може да загуби интерес. Ако има голяма интелектуална бариера между двамата, тогава давай с по-примитивна методика. Не е лесно, като цяло. Дълга тема е.
Temet Nosce
벨야카