Така имам приятел от почти година вече. Всичко беше наред до момента в който изведнъж нещо започна да ми става.
Продължавам да имам чувства към него (и то не какви), но ми я няма тръпката вече.
"Любовта на живота ми" се появява в случая. Винаги се сеща за мен в най-неподходящото време и просто няма как да го игнорирам по никакъв начин.
Естествено всичко ми се преобърна.. чувства, желания, планове .. мечти..
И тук се стига до момента в който аз лъжа приятеля ми, за да мога да говоря с друг човек. Той мрази лъжата. Няма начин да му кажа, прави големи скандали за малки неща, а за това .. не знам какво ще се случи просто..
Надеждата ми е, че няма да има как да разбере.
Щастливо ми е за нещата, които си говорих с този човек, но .. до къде ще се стигне. Не е от града ми. Рядко общуваме. Той ме забравя, а след дълго време отново се подсеща, че има едно момиче, което е лабилно пред него.
Но всеки знае щастието от гласа на човека който толкова време сте мечтали да чуете.
Нормално ли е, при положение, че си имам сериозен приятел, да има моменти в които да се сещам за това момче, а сега както в случая да му обърна внимание и да пренебрегна момчето, което адски много ме обича?
В главата ми е една голяма каша. Не знам как ще я свърша цялата тая работа, обаче няма да е в полза за мен определено....