.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Unhappy Вроден пръст!

Здравейте сигурно няма да ме разберете и не сте чували за такъв проблем но просто реших да пусна тази тема!
    Значи момиче съм на 14 години и имам проблем с пръстът на крака!Значи на левия ми крак предпоследния пръст не расте от както бях 4 клас стой си малък,ходих на лекар но той каза че така съм се била родила и това било вродено и лечението щяло да бъде чак като стана на 17 и спра да раста!Значи много се срамувам от тъпия ми пръст не стига че имам грозно стъпало едно такова дебело и пръстите ми не си харесвам а сега и този пръст но ако мога да го оправя ще съм много щастлива писна ми да си крия лятото краката от хората да нося затворени обувки и т,н!Чудя се какво ли е причинило проблема ми може би някоя стегната обувка ли какво не знам и да ида ли според вас на друг лекар!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Снимка?

Голям фен Аватара на shusha
    просто да не ти пука ?!

Здравейте ето снимка http://prikachi.com/images/927/6817927t.jpg
    Може ли да се управи според вас или не
    с операция или пък пластичен хирург този проблем много ме дразни лятото не мога да се излезна като хората с чехли и не мога да нося отворени сандали
    Каквато болка е нужна от операция ще я изтарпя но аз не съм се Родила така бях нормална

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Положението е сложно, но поправимо с операция. Отиваш при личен, за направление за хирург. Иначе това се получава от неудобни и некачествени обувки. Ако продължаваш да носиш такива и след операцията - ефекта ще се повтори.

Мерси ще ида при личната

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си