Антрак и Тори
Анархи и Линна
Попа с Кимчен и любовница-Харитов.Готово.
Първоначално написано от YoungBloodZ сега ще се обиждаме ли? Ти започна. Първоначално написано от deitona22 Попа с Кимчен и любовница-Харитов.Готово. На теб най ще ти отива Мурата.
Първоначално написано от inewton На теб най ще ти отива Мурата. А,не.Мурата си е твой/твоя.
Първоначално написано от inewton Ти започна. аз направих комплимент! Първоначално написано от inewton На теб най ще ти отива Мурата. съгласен съм че той ще си подхожда с мурата!
Първоначално написано от deitona22 А,не.Мурата си е твой/твоя. Не е, не е. Страхувам го. Той затова не влиза вече.
Първоначално написано от YoungBloodZ аз направих комплимент! съгласен съм че той ще си подхожда с мурата! Ама на haritov, не на мен. Всички сме съгласни значи.
Първоначално написано от inewton Ама на haritov, не на мен. добре хайде... galaxy27 за теб!
Първоначално написано от YoungBloodZ съгласен съм че той ще си подхожда с мурата! Az li си подхождам с мурата ?! Да,ако аз съм Йозиф Менгеле,а той...е знаете какъв.
Първоначално написано от deitona22 Az li си подхождам с мурата ?! ами да... толкова много ти липсва че всеки нов потребител го подозираш че е мурата
Първоначално написано от YoungBloodZ добре хайде... galaxy27 за теб! 29, невежа!
Първоначално написано от inewton 29, невежа! виждаш ли кой започва?
Първоначално написано от YoungBloodZ ами да... толкова много ти липсва че всеки нов потребител го подозираш че е мурата А не се ли чудиш защо липсва? Хм хм? п.с.жив е ....все още.
Абе, да сте виждали тука една костенурка?
Първоначално написано от deitona22 А не се ли чудиш защо липсва? няма какво да се чудя.. аз знам защо липсва! Първоначално написано от inewton Абе, да сте виждали тука една костенурка? не що?
Първоначално написано от YoungBloodZ няма какво да се чудя.. аз знам защо липсва! не що? Защо? Трябва ми.
Първоначално написано от inewton Абе, да сте виждали тука една костенурка? Беше вкусна супата.
Първоначално написано от inewton Защо? защото се обичат Първоначално написано от deitona22 Беше вкусна супата. изяде ли я
Последно редактирано от YoungBloodZ : 08-18-2016 на 12:03
Първоначално написано от YoungBloodZ защото се обичат изяде ли я И... защото он го държи по цял ден в леглото. А дано!
Първоначално написано от inewton И... защото он го държи по цял ден в леглото. и какво правят в леглото?
Първоначално написано от YoungBloodZ и какво правят в леглото? Аз откъде да знам? Ти ще кажеш.
Първоначално написано от deitona22 Беше вкусна супата. Защо ти се привиждам като храна?
Първоначално написано от inewton Аз откъде да знам? Ти ще кажеш. че откъде да знам пък аз??
Първоначално написано от YoungBloodZ че откъде да знам пък аз?? И аз не знам. Вероятно спят по цял ден.
Първоначално написано от inewton И аз не знам. Вероятно спят по цял ден. ако само спят - добре!
Първоначално написано от YoungBloodZ ако само спят - добре! Че какво друго може да правят в леглото?
Правила