.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Коледно парти

Ще празнувате ли Коледа с класа си? Ще си раздавате ли подаръци? Как ще се облечете?

Мега фен Аватара на strawberry88

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    ^dat
    Повече от половината ще се избият помежду си, а и няма сила, която да ме накара да празнувам с тях.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    ^dat
    Повече от половината ще се избият помежду си, а и няма сила, която да ме накара да празнувам с тях.
    По-точно няма сила, която да ни събере всички на едно място. :д Не се понасяме още от 8ми клас. Уж ще празнувам с тях, ще ходим на няква кръчма, после те на дискотека. На мен не ми се ходи никъде, но ще видим.

Мега фен Аватара на an7raks
    Коледа не беше ли семеен празник?

Ами уж щяхме да празнуваме, всички бяха съгласни... но накрая класната ни забрани защото сме имали 2ки :/

В някаква пицария..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Купони ще има в някоя вила. Т'ва ще да е май. И много събирания.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Ще се напиеееееееееееееееееееее ееееееееееееееем!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Коледа не беше ли семеен празник?
    Всъщност да, но не пречи да се пуснеш на някакво коледно събиране.
    Мразя самата идея да отидеш на нещо подобно с мисълта да се напиеш, но при мен май това ще стане. Като им слушам примерното меню обаче ме хваща страх - ще поръчат толкова много храна на човек, че аз има да си ям вечерята два дни подред.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Marrssi Виж мнението
    Ами уж щяхме да празнуваме, всички бяха съгласни... но накрая класната ни забрани защото сме имали 2ки :/
    Еми, вземете си се организирайте без класната, помолете учител по някой друг предмет да ви даде 2 мин от часа за да го обсъдите и така... Дори и да не се получи яко (в което се съмнявам, щом ще е без класната) поне ще ви остане това, че сте й направили напук. D
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

anonymous708973
    Guest
    Ние две години май си раздавахме подаръци, не беше лошо. Даже единият пък ми подаряваше класната и понеже много й щракаше акълът, ми беше избрала страхотен подарък. Страхотна мацка.

Била съм и на два коледни бала. В осми клас бях облечена с къса плисирана пола с карета, бяла риза и пуловер + 2 небрежни опашки - като колежанка. Звучи скучно, ама тогава много ми се израдваха. Втория път бях с прав черен панталон с ръб и полупрозираща макси блуза с коланче в кръста

Дано съм помогнала по някакъв начин.

Ние ще ходим в някакъв караоке бар ;д

^dat
    Именно.

Принципно с моя клас всяка година ходим на вила/хижа/къща за гости, но май тази година ще пропуснем. Все пак ще си разменим подаръци и ще излезем заедно на пицария в последния учебен ден преди ваканцията, както винаги сме правили.

Ходихме на ресторант с класа - без класния. Затова и стана купон, де. Бяхме резервирали долния етаж на едно ресторантче и пускахме музичка, абе готино беше. Нарочно не канихме класния, само му подарихме подарък

Мега фен Аватара на tori
    Ние ходихме на едно кръчме. Много забавна и приятна вечер, определено ми се иска пак.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Ходили са на кръчма, после тия които не са от групичката на организаторите били съвсем открито помолени да напуснат с думите "абе, вие така няма ли да си ходите". Същото им го казал и келнера, който им бил познат.
    Радвам се, че съм си ги спестила тези неща, ама е супер идиотско да проповядваш, че ни е последна година и не трябва да се делим, а да постъпваш така.

Мега фен Аватара на an7raks
    Ходили са на кръчма, после тия които не са от групичката на организаторите били съвсем открито помолени да напуснат с думите "абе, вие така няма ли да си ходите". Същото им го казал и келнера, който им бил познат.
    Радвам се, че съм си ги спестила тези неща, ама е супер идиотско да проповядваш, че ни е последна година и не трябва да се делим, а да постъпваш така.
    Сериозно ли т'ва?! О.о
    И сериозно ли някой им се е вързал?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Абсолютно сериозно, ставали са и още неща, но пък ще е прекалено да разказвам всичката "красота". Но те не им се вързали на поканата за напускане.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Коледа е семеен празник.

Чак пък на Коледа , пък и с класа... Преди Коледа се събрахме ние в механичка, беше забавно. Коледа е празник за семейството.

Мега фен Аватара на tori
    Абе защо си мислите, че точно за 25ти става въпрос?

Цитирай Първоначално написано от butterflyyy Виж мнението
    Ще празнувате ли КОЛЕДА с класа си? Ще си раздавате ли подаръци? Как ще се облечете?
    Може би заради това?

Мега фен Аватара на tori
    Може би последния ден на даскало, щото обикновено така се прави?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си