.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Змия

Змия

Знаете ли от къде мога да купя\ поръчам змия ?
    който търси - намира . ^^

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ми аз като исках да си взимам скорпион писах в гугъл "продавам скорпион" и излизат обяви, със змиите подобно
    за такива гадинки се бях ровила и попаднах на някакъв мгазин голям такъв в София и там имаше информация,че продават змии, ама...
    дали ще питаш гугъл или форума то все тая

От зоомагазин ???

аххухаха то в повечето зоо магазини няма котки и кучета ти ми говориш за змии . Сигурно ще е някакъв специален магазин ...

Ами точно до моя блок има зоомагазин, в който има змии, гущери, котки, кучета, порове и т.н.
    п.п. От София съм

а къде е тоя магазин ?

Едно време срещу метростанция Сердика имаше един зоомагазин,в който продаваха една огромна много гадна змия.От там си купих първото морско свинче и като я видях си изкарах акъла.Но не съм сигурна дали още работи това магазинче.Май са се преместили някъде.
    За друг зоомагазин в София,в който продават змии не се сещам...
    Можеш да търсиш да си купиш от някого.Мацката ти даде сносна идея да питаш чичо Гугъл.
    Fashion is my passion.

Супер фен
    Мисля че в топобяви има ако исаш смок на нашия двор има само кажи от къде си да ти го пратя

Преди да си купуваш потърси в нета повече за отглеждането вида който си избрал.Тук: http://www.zoo-info.org/reptiles/ser...serpentes.html има доста информация.А змии продават на Животинския пазар на Подуене (всяка събота сутрин), по едно време имаше и в зоомагазина на Солунска до Славейков.

Цитирай Първоначално написано от MeH3uC
    Преди да си купуваш потърси в нета повече за отглеждането вида който си избрал.Тук: http://www.zoo-info.org/reptiles/ser...serpentes.html има доста информация.А змии продават на Животинския пазар на Подуене (всяка събота сутрин), по едно време имаше и в зоомагазина на Солунска до Славейков.
    мда споко гледала съм ще е кралски питон .

еми и аз на много неща бих казала отврат ама всеки с вкуса си . ;]

Голям фен Аватара на Yancheto
    На Витошка има един зоомагазин, в него съм виждала.

Аз имам доста змии.Отровни гърмящи змии либиска усойница и много други! тел 0877431346
    Последно редактирано от vaskobotev1 : 12-05-2013 на 06:24

Мега фен Аватара на baby_baby
    В зоомагазин би трябвало да има

Това че в самият зоомагазин няма змии, не означава, че не могат да ти поръчат...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си