.
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Threaded View

Супер фен Аватара на Anonys

Въпрос относно начинаещите.

Започнах да мисля и чета. Сетих се, че човек е "начинаещ" във фитнеса до третата година на изпълнение на силови тренировки. Тоест, колкото и да тренирам дадена част на мускула, тя няма да расте по същия начин, защото все още влиза във форма. Тренирам от 2 години, като съм прекъсвал общо 7 месеца. Тоест тренирал съм постоянно в рамките на 17 месеца. Преди това съм се занимавал с лека атлетика и футбол. В началото въобще не знаех, че трябва да се правят кръгови тренировки. Тренирах без фитнес инструктор. Правих отделни мускулни групи. До сега съм сменил 5 фитнес програми. За храненето съм чел повече и съм по-навътре в нещата. Проблема е следния: заради прекалено многото мнения, които чувам, не мога да се ориентирам правилно. На 16 съм. 2014-та правя 17. Тялото ми го виждате какво е.. Въпроса ми е: да продължавам ли със същата програма - за маса, като повечето упражнения са 4 серии по 8 вдигания или да правя кръгови тренировки? Или какво да правя? А, имам и проблем с кръста: боли ме.. Сигурно е от фитнеса, гледам да го изправям колкото е възможно повече, при всяко упражнение, но пак ме боли. Дори като седя на стола. Препоръчаха ми масаж. А някакви мазила? Ще помогнат ли? И да се товаря ли на 16 с щанги? Аз си правя мъртва тяга, гребане, да продължавам ли?
    А, бях попитал и относно умората. Нямам сила, като цяло, а ям често по много. Не се наспивам много добре, 6-7 часа. От недоспиването ли е или от многото килограми, които вдигам? Така де, може и от двете.. Пия Amix anti-stress формула витамини: vitamin c 375%, calcium, vitamin b5 333%,e 208%,b3 93% ,b1 900% ,b2 714% ,b6 714%, folic acid 200%, biotin 100%, vitamin b12 200%, zinc 75%.
    Сега ще си купувам протеин 2300гр на една новодошла на пазара българска фирма. Попитах няколко инструктора, които работят с нея от месеци и ми казаха, че са по-доволни от АМИХ. Съвети?
    мерси
    Последно редактирано от Anonys : 12-03-2013 на 11:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си