.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на Anonys
    Ами уредих си час за масаж при специалист. Отноано протеина, взех една брошурка - Power Food, протеин 500гр - 19.50, 2.300гр - 90лв. За по-големи количества, мога да попитам, като цена. Bcaa 150 капсули - 24лв, 300гр - 18лв. Ако имате въпроси, можете да звъните на този номер: 0889/999-164 или 0889/999-184. Фитнес инструктора на една зала ми каза, че не работили с онлайн поръчки. Адрес на магазина им : София, ж.к. "Студентски град", ул проф. Христо Вакарелски 3

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Човече, мога да вдигна и 100 на тяга, но как, като ме боли кръста? Просто стяга и дотам. Правилно ги правя, вярно, не ми тежат достатъчно, но.. започнах екстензии с килограми. Sob1eski кво да се оправдавам с болката, на 16 с липсваща костна течност в тазобедрените стави и изкривен гръбнак постигнал лли си тези постижения? Такива най ме дразнят. Аз мислих дори да правя на мъртва тяга 3х8 вдигания 3 x5 и 2x3.
    айде само да не се дразниш а? въобще не ми се пише за контузиите които имам, но ти гарантирам че мога да бутам с двама колото тебе. казвам ти какъв ти е проблема в прав текст, а ти ми ревеш тука
    WE ARE NOT ANGELS!

Бутай си, кой те спира. Аз поне мисля за здравето си.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Смешничко.
    Не знам откъде нон-стоп се набива филма, че щом контузиш дадено място, не трябва да го натоварваш повече.
    Трябва да се почине, да са възстанови, да се рехабилитира, а после да провеждаш такива тренировки, от които да заякнеш именно там.

Сега какво, като имаш проблем с кръста, утре ще караш майка ти да носи торбите от пазара и жената да качи новия телевизор до вас ли?

Защо се обяснявам от няколко поста насам, че ще отида на масажист-рехабилитатор, след ходенето на ортопед. Знам, че трябва да се правят упражнения, за да заякнат мускулите там, защото мястото е слабо. Нямаш си и на идея как изгарям да се оправя и да започна да вдигам тяга с много килограми. А относно клековете ии лег пресата, преди 2 месеца си изкълчих глезена и още не е минал, при загрявка 10мин. Утре ще ходя на ортопед, за да ми го снима отново и да ми каже с какво мазило да го мажа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си