- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпрос относно начинаещите.
Ами уредих си час за масаж при специалист. Отноано протеина, взех една брошурка - Power Food, протеин 500гр - 19.50, 2.300гр - 90лв. За по-големи количества, мога да попитам, като цена. Bcaa 150 капсули - 24лв, 300гр - 18лв. Ако имате въпроси, можете да звъните на този номер: 0889/999-164 или 0889/999-184. Фитнес инструктора на една зала ми каза, че не работили с онлайн поръчки. Адрес на магазина им : София, ж.к. "Студентски град", ул проф. Христо Вакарелски 3
Бутай си, кой те спира. Аз поне мисля за здравето си.
Смешничко.
Не знам откъде нон-стоп се набива филма, че щом контузиш дадено място, не трябва да го натоварваш повече.
Трябва да се почине, да са възстанови, да се рехабилитира, а после да провеждаш такива тренировки, от които да заякнеш именно там.
Сега какво, като имаш проблем с кръста, утре ще караш майка ти да носи торбите от пазара и жената да качи новия телевизор до вас ли?
Защо се обяснявам от няколко поста насам, че ще отида на масажист-рехабилитатор, след ходенето на ортопед. Знам, че трябва да се правят упражнения, за да заякнат мускулите там, защото мястото е слабо. Нямаш си и на идея как изгарям да се оправя и да започна да вдигам тяга с много килограми. А относно клековете ии лег пресата, преди 2 месеца си изкълчих глезена и още не е минал, при загрявка 10мин. Утре ще ходя на ортопед, за да ми го снима отново и да ми каже с какво мазило да го мажа.