.

Виж резултатите на анкетата: Гълтате ли

Гласували
4. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да много

3 75,00%
  • Да

0 0%
  • Да малко

1 25,00%
  • Да средно

0 0%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Да един път бях с една фетишистка по морето, руса мацка бомби натокана - 6 и ми вика аз скуиртвам и аз бях още лапешник тогава 9-10 клас и се чудих квоетва, но бях с кака докато бачкаше по морето, та с нея са вартях по баровете и онова шик маце и правихме един от първите ми сексове, тогава тя нали съответно скуиртна и имаше няква течност беше мн възбуждащо и инстинктивната ми реакциа беше да почна да я лижа беше страхотно преживяване, така че да, гълтал съм но само от жени

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от gtfoAUdiggers Виж мнението
    Да един път бях с една фетишистка по морето, руса мацка бомби натокана - 6 и ми вика аз скуиртвам и аз бях още лапешник тогава 9-10 клас и се чудих квоетва, но бях с кака докато бачкаше по морето, та с нея са вартях по баровете и онова шик маце и правихме един от първите ми сексове, тогава тя нали съответно скуиртна и имаше няква течност беше мн възбуждащо и инстинктивната ми реакциа беше да почна да я лижа беше страхотно преживяване, така че да, гълтал съм но само от жени
    Митак, гнусен си ве..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си