- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подарък за рожден ден
Една моя приятелка има рожден ден съвсем скоро (на 11 декември).Познавам я добре и знам какво харесва..Парфюми,дрехи,суве нири.Но проблема е,че не знам точно от какво има нужда.Тя има много от нещата,които харесва.Защото кое момиче не си взима това,което си хареса..Та..въпроса ми е може ли да ми дадете някои идеи.Пък и искам да я изненадам с нещо.Всеки ден и подарявам или дрехи или парфюми.Искам тази година да и подаря нещо по-изискано и специално.Отворена съм за всякакви предложения![]()
Защо не направиш нещо като символ за приятелството ви. Например: Тениска с вас двете или пък нещо от сорта.
Как така всеки ден й подаряваш нещо?
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Най-хубавото и приятно усещане е изненадата,в такъв случай можеш да организириаш парти изненада.
Допълнително можеш да и вземеш гривна която да символизира вашето приятелство.
Поръчай два броя гривни (за теб и за нея) на които да пише имената ви,например: Ани + Петя = БФФ..
Изненада! Честит Рожден Ден!
![]()
Да.Наистина е добра идея и много благодаря.. смятам да идем някъде и да си направим заедно портрет.