.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен Аватара на Mirrela.

Подарък за рожден ден

Една моя приятелка има рожден ден съвсем скоро (на 11 декември).Познавам я добре и знам какво харесва..Парфюми,дрехи,суве нири.Но проблема е,че не знам точно от какво има нужда.Тя има много от нещата,които харесва.Защото кое момиче не си взима това,което си хареса..Та..въпроса ми е може ли да ми дадете някои идеи.Пък и искам да я изненадам с нещо.Всеки ден и подарявам или дрехи или парфюми.Искам тази година да и подаря нещо по-изискано и специално.Отворена съм за всякакви предложения

Дам Йе Ул
    Guest
    Защо не направиш нещо като символ за приятелството ви. Например: Тениска с вас двете или пък нещо от сорта.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Как така всеки ден й подаряваш нещо?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Как така всеки ден й подаряваш нещо?
    Объркала съм се .. Всеки път,когато има рожден ден.

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Най-хубавото и приятно усещане е изненадата,в такъв случай можеш да организириаш парти изненада.

Допълнително можеш да и вземеш гривна която да символизира вашето приятелство.
    Поръчай два броя гривни (за теб и за нея) на които да пише имената ви,например: Ани + Петя = БФФ..

Изненада! Честит Рожден Ден!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Дам Йе Ул Виж мнението
    Защо не направиш нещо като символ за приятелството ви. Например: Тениска с вас двете или пък нещо от сорта.
    Това е много хубава идея

Да.Наистина е добра идея и много благодаря .. смятам да идем някъде и да си направим заедно портрет.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си