- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прави ли се по-добър секс под въздеиствието на алкохол?
Имам предвид секс за 1-ви път, дали е по-различно с или без алкохол?
-_-
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Защо не? Любопитство
Тъп ли си?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Да много, страдам от ретардизъм. Майка ми ме кръсти кретен преди да се родя даже!
Няма как да получиш обективен отговор на този въпрос защото "първия път" е един, т.е не можеш да пробваш да си загубиш девствеността веднъж трезв и веднъж пиян, че да направиш сравнение.
Колкото до секса под въздействието на алкохол - зависи от количеството алкохол. Може да е много готино и забавно, може и да е пълна трагедия.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Трябва да си бахти бастуна да направиш първия си път пиян.... Алкохолът помага за отпускане , но дотам. Иначе хич не е готино да правиш секс с пияно момиче
момичетата които излизат с мен поглъщат приятно количество коктейл дори през деня , това е от притеснение , признавали са ми го след като останем насаме
за мен е тъпо мъж да пие , но за момиче го приемам , за да се отпуснат и да не се притесняват толкова
Зависи от количеството алкохол. Ако прекалиш, накрая може да не помниш даже дали е било яко![]()
И да, и не. Зависи от човека, и от количеството алкохол.
Welcome to the Jungle...
Не знам не мога да се върна назад да пробвам и пила как ще е![]()
аз съм правила пияна ии...губи ми се доста
да не говорим какви гафове могат да се направят, когато си подпийнал
правила съм и с пияно момче и беше достаа...сладко![]()
Абе за първи път може би не е особено удачно,че винаги може да се обърка нещо.Иначе не е лошо,обаче не бива да се прекалява,щото може да стане голяма комедия![]()
Аз го направих пиян. Не отдадох особено значение.
Въпреки че... и да си пиян, бързо ще изтрезнееш, като осъзнаеш какво е на път да ти се случи. А ако си прекалено пиян, така че да не можеш да изтрезнееш, най-вероятно няма да ти се получи. Така че не се нокаутирвай.
Temet Nosce
벨야카
Пхахахаха
Леко бе, измъкване по терлици :д