- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прави ли се по-добър секс под въздеиствието на алкохол?
Няма да помниш, че те е боляло... Или няма да помниш от какво точно те боли![]()
Bitch please, на бала се напих като свиня, ко ви кажа колко изпих, ня'а ми повярвате.. на другия ден така ме цепеше главата, че отидох до спешен център с едно такси за 2 системи, имах чувството, че ще умра. Все пак си спомням цялата вечер от-до... без пропуски..
наистина това с "ама аз не помня к'во съм правил", го използват за оправдание..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Била съм "мъртво" пияна веднъж в живота си. Събудих се на другата сутрин и не помнех нищо от предишната вечер. Абсолютно нищо. Така, че възможно е ама тцъ. Умри в прав в тоя случай.
Да изредя ли какво изпих от 17:00 до 10:00 на сутринта?
Лекарката каза, че това не е пиене, а опит за самоубийство.. -_-
Все пак помня всичко..
Може да ти е размътено, мъгляво.. и спомените ти да са разбъркани (да не знаеш, кое кога е станало), но чак пък да не си спомняш...![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Dr. Gregory House
I trust you, кака.![]()
Dr. Gregory House
Аз се напивам много лесно и доста пъти ми се е случвало да ми се губят моменти. Има разлика дали говорим за това, че не си спомняш няколко случки от по 5 минути, или цялата вечер ти е дупка.
Ем не аз не се хваля, не го приемай така, в момента съм спрял сяк'ъв алкохол.. и вече не ми се пие.. просто казвам, че специално на бала влязох в болница от алкохол.. не е като да не съм се напивал "зверски"... и въпреки това си спомням всичко, а бутилката мента с една фанта, за 30 мин ще я опоскам и ня'а ми личи даже.. -_- то тва си е сокче..
Dr. Gregory House
Не.
Първият път е много специално нещо едва ли алкохолът ще го направи такъв.
иначе за пиенето мразя ама толкова мразя пияни хора направо ме побиват тръпки от тях .
Зависи и от човека и от количеството алкохол... На мен доста пъти вече ми се е случвало да не помня много неща, но поне не съм изгубвала абсолютно всякакъв спомен![]()
Dr. Gregory House