.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Защо така?

invisiblegirl35
    Guest

Unhappy Защо така?

Здравейте, аз съм момиче на 14. Постоянно в интернет чета истории от типа, че някое момиче е видяло непознато момче което било много красиво, готино и то постоянно се усмихвало и зяпало даденото момиче... в автобуса например или на улицата. Чувала съм от приятелки техните "случки" и съм чела много такива в интернет, които едва ли са измислица. Понеже на мен никога на ми се е случвало, започнах да си мисля ,че в мен е проблема и явно съм грозна.
    Например мен в училище никое момче не ме "зяпа" така да кажа. Дори и този, който харесвам, когато се разминем по коридорите, само така колкото да види кой се задава срещу него, ме поглежда и веднага си отмества погледа и толкова. Толкова ли съм грозна, малка ли съм още за това или какво.. поддържам се и бих казала, че приличам та по- голяма- Объркана съм защото мои познати, които са колкото мен, постоянно ги зяпат разни готини момчета.
    Кажете си мнението..

anonymous895156
    Guest
    причината е, че не си достатъчно стилно облечена. Ако беше момче, щях да ти дам съответните съвети, но за момичетата не съм особено сигурен кое облекло е вървежно. Препоръчвам ти да повишиш личната си хигиена и да дрънкаш вашите за дрехи. Също така се социализирай на макса.
    Вече виждам руси батковци, които те заглеждат в метрото

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Дай снимка иначе как да кажем

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    ние не можем да ти кажем каква си стилно ли се обличаш и подобни ако не знаем как изглеждаш дай снимка или се опиши

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    причината е, че не си достатъчно стилно облечена. Ако беше момче, щях да ти дам съответните съвети, но за момичетата не съм особено сигурен кое облекло е вървежно. Препоръчвам ти да повишиш личната си хигиена и да дрънкаш вашите за дрехи. Също така се социализирай на макса.
    Вече виждам руси батковци, които те заглеждат в метрото
    Евала

invisiblegirl35
    Guest
    Ми, аз си имам много добра лична хигиена. Косата ми е изправена или накъдрена с маша. Дрехите повечето са тесни дънки, блузи, клинове. Имам хубаво тяло, слаба съм, висока, синеока. Ползвам грим, но не прекалявам.. колкото да подчертая или скрия нещо. Само дето не си харесвам нослето, щото е дълго Като се позамисля има момчета, които ме зяпат по улиците, но в училище не е така.
    Последно редактирано от invisiblegirl35 : 12-04-2013 на 02:18

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Не си грозна. Сигурно има някой, който те харесва, но просто ти не обръщаш внимание.
    Няма определен начин да се обличаш... Ей това не мога да го разбера - как да се обличам/държа/гримирам, за да ме харесват момчетата. Ако си струва даденото момче, ще те харесва и с чувал облечена.
    Просто бъди себе си

Мега фен Аватара на strawberry88
    О, Боже. Няма някакво универсално облекло, което да се харесва на всички. Просто обличай каквото на теб ти харесва и това е.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Гледат те, просто ти гледаш тези, които ти искаш да те гледат и не забелязваш кой в действителност те гледа.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си