- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кака Тори почва да се опитва да е по-разговорлива
виж как без да те познавам и без да съм те виждал познах че си търсещо одобрение несигурно коте което прави първите си мънички крачкивнимание си имам, нали бе, Слънчуооо?
твоето не е риторичен въпрос ами си е чист въпрос с този въпросителен , иначе щеше да има точка
сега ако ти кажат не , и ще се разплачешако не ти отговорят и ще се почувстваш отхвърлена и ще пуснеш нова тема
![]()
наеми ме за твой психотерапевт за да видиш колко ми е удобна кушетката![]()
не , много тъпа професия е свързана със стоене на бюро , аз съм от типа хора които обичат да са на улиците
пък и две професии няма да успея да въртя , няма да има време , брато
ако се съмняваш в манипулаторските ми умения , прати приятелката ти на ваканция при мен за 1-2 дни , после тя ще ти разправя дали поназнайвам това онова
А аз писах, че промяната няма да стане преди края на зимата. След края на сезона, като излязат всички хора опарени от сметки и данъци, след като се затворят няколко прохода и по улиците на София стане хаос - тогава нещо може и да се промени. Но не знам дали дори тогава комунистите ще си подадат отсавката...
една година опит звучи сериозно , де да бях и аз със твоят опит
може ли да ме научиш на това онова ?
Не се изразих правилно, извинявам се. Лидери ще има, но сам самичък не може да направи нищо. Трябва му и сериозна подкрепа за да се свали правителство като сегашното. За това, лично мое мнение, трябва да се изчкат още 2 месеца. Сега просто хората няма да излязат, освен ако не се случи нещо фрапантно.
едно е леко да си навлажниш чорапките , друго е да се намокриш до кости , сравнен с теб , аз практикувам дълбочинно гмуркане![]()