- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
И аз съм съгласна с xoxi.
Също много мразя някой да ми държи сметка и писането да се изразява в спорене кой на кого писал първи и защо другия не е писал първи (по принцип въпроса е насочен към мен: Защо все чакаш аз да ти пиша първи?) МЕГА ДРАЗНЕЩОТО. Отщява ми се да пиша с такива хора, не знам кво толкова се умува и се дълбае в темата...
Първоначално написано от antifashionshit
Определено си чакат инициативата! А иначе... Ако си тръгнал да зарибяващ по фейса - ето ти идея: нарочи си 1 ден, дето да не ти се налага да ставаш от компютъра заради нещо и да зарязваш мацката. И като тръгне най-сладката част от разговора, измисли си някаква причина. "Трябва да отивам на фитнес", "Имам уговорка с Иван", "Трябва да пазарувам"... Точно преди да тръгнеш да ставаш заради измислената причина, кажи на момичето "Майната му! Ще остана още малко заради тебе". След още час-два, когато наистина трябва да станеш, кажи "Гледай колко се заседях, а уж щях да остана за още малко... нищо де, заради тебе щом е..."
Пробвай с това. После ще имаш очи да й пишеш без да мислиш, че нахалстваш![]()
Егати глупостта. Това при кои момичета работи? 6ти клас?
Да оставаш специално на компютъра, заради някоя, която ти е никаква, е жалко.
Да си измисляш причини, че трябва да ходиш някъде е още по-жалко.
А най-жалкото е, че ще си отмениш уговорката заради нея.
Вместо тя да ти търси вниманието...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако момчето ми е симпатично.Ако ми е харесвал разговорът ни аз го търся първа . Ако той не ме потърси нищо смешно или нередно не виждам.
Затова авторе не си мисли за момичетата чакат да ги заговориш пръв . В доста от случайте не си казваме директно ами заобиколно с разни снимки и статуси . Освен това е грозно да си измисляш всеки път оправдания . Едно е веднъж два пъти и три пъти . Но после става вече биещо на очи и съответно и друга страна си вади изводи .
^ Не умувай, ама в случая е така, не може ти да се опитваш да закачиш някой човек, ама видиш ли било само мъжка, ролята за ухажване. Когато има намерения от двете страни, се предполага, че ролята ще е двустранна. Първоначалната крачка няма да я коментираме, тя е до смелост, ако след това остане само едната страна нападаща, нормално смисълът да се изгуби и нападащият да се откаже.
Не съм казал, че е само мъжка роля. Чете ми коментарите по-внимателно.
Никой истински МЪЖ няма да си измисля уговорки, още по-малко ще си ги отменя (ако има наистина такива), за да си чати с някоя у фейса.
Прочетох ги. Написа "вместо тя да му търси вниманието" - що пък само тя да трябва да го търси, м?
Ама за останалото съм съгласна - кви са тия измисляници на уговорки, толкова ли не можете да свалите момиче без да лъжете и да си съчинявате простотии?
На мен много миличко би ми станало, ако някой си отмени уговорка заради мен, даже и ще му повярвам, каквато съм наивна понякога :д Ама после да разбера, че е било съчинен филм... тъпо ще ми стане.
Ако тази някоя е гаджето му например е напълно възможно да отмени уговорка .
иначе в друга ситуация съм съгласна .
+ дори и да не му е гадже, нали се предполага, че човека си я е нарочил да му става такава. Е няма ли да й покаже, аджеба (каква хубава дума!!!), че е важна за него? Как да й го покаже, ако са на фейса или скайпа?
А относно шаховете, котките и мишките - според мен и 2те сравнения не са много удачни за връзки или свалки. Ако е котка и мишка - то тогава кой е котката и кой - мишката? На всички жени (дори и да не си го признават) е известен факта, че те знаят дали, с кого и кога ще спят. Една жена никога няма да си легне с даден мъж - независимо кой е той и какъв е - ако не иска или ей-така изневиделица. Всичко е план! Мъжете-свалячи ли са котките или жените, дето си правят план? И после - когато всичко се случи, ако се случи, кой е мишката и кой - котката? Когато после мадамите хленчат, че са прелъстени и изоставени (в повечето случаи)...? Дет' се вика кой-кого ебе?!
А за шаха - това е военна стратегия (по начало). Защо изобщо намесваме секса, свалките и връзките? Мога да ти взема пешките, за да те матирам, ама няма да ти избия приятелите, за да ми станеш гадже...!! Предимно... В някои случаи само... Ако остане място в двора... Не че не ме кефиш, ама... Абе да!![]()
И аз имам същият проблем,само че момичето до колкото знам харесва друго момче,а аз искам да я поканя на среща как точно да стане ?