.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Тема: Facebook

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Ако си досаден на някой, този някой просто няма да ти отговаря на съобщенията. Ако не си досаден - ще продължавате да си пишете.
    А има и друг вариант. Да си му досаден,но да не те реже,защото му става гадно от мисълта,че може да те накара да се чувсваш зле.

BlackEyedPeas не слагай абсолютно всички жени под общ знаменател.Кажи: Аз никога няма да пиша първа.

Tsukuda_Hiroshi навикът е голямо нещо. Бъди такъв какъвто си и не се прави на някакъв друг,защото за момента това може и да ти е приятно,но след време няма да е.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Егати глупостта. Това при кои момичета работи? 6ти клас?

Вместо тя да ти търси вниманието...
    То ще проработи, ама трябва ли нещата от самото начало да се базират на лъжа?

И твоето заключение е доста тъпо, кога ще разберете, че флиртът е игра на шах, а не на котка и мишка с перманентни роли...

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    А има и друг вариант. Да си му досаден,но да не те реже,защото му става гадно от мисълта,че може да те накара да се чувсваш зле.
    В такъв случай, проблемът си е негов, а теб неговите вътрешни терзания не трябва да те притесняват ни най-малко.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    В такъв случай, проблемът си е негов, а теб неговите вътрешни терзания не трябва да те притесняват ни най-малко.
    И се оплиташ и после се чудиш какво да правиш
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от ~LadyCrawley~ Виж мнението
    Зависи дали и момичето те харесва ама сериозно, докато разчиташ на Facebook, ще си останеш с чакането.
    Това.
    *сън*

Ако момчето ми е симпатично.Ако ми е харесвал разговорът ни аз го търся първа . Ако той не ме потърси нищо смешно или нередно не виждам.
    Затова авторе не си мисли за момичетата чакат да ги заговориш пръв . В доста от случайте не си казваме директно ами заобиколно с разни снимки и статуси . Освен това е грозно да си измисляш всеки път оправдания . Едно е веднъж два пъти и три пъти . Но после става вече биещо на очи и съответно и друга страна си вади изводи .

Бъди нагъл братле, това е :Д ама не много нагъл.. естествено

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Егати глупостта. Това при кои момичета работи? 6ти клас? ---> Ами той ако иска сериозни, зрели и големи на години, няма да ги лОви по фейса, нали се сещаш?

Да оставаш специално на компютъра, заради някоя, която ти е никаква, е жалко.
    Да си измисляш причини, че трябва да ходиш някъде е още по-жалко.
    А най-жалкото е, че ще си отмениш уговорката заради нея.
    За всичко останало: да, така е, ако тя знае!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Не някои, ВСИЧКИ!
    Пълни глупости!

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    То ще проработи, ама трябва ли нещата от самото начало да се базират на лъжа?

И твоето заключение е доста тъпо, кога ще разберете, че флиртът е игра на шах, а не на котка и мишка с перманентни роли...
    не умувай.

Супер фен Аватара на leadyflame
    ^ Не умувай, ама в случая е така, не може ти да се опитваш да закачиш някой човек, ама видиш ли било само мъжка, ролята за ухажване. Когато има намерения от двете страни, се предполага, че ролята ще е двустранна. Първоначалната крачка няма да я коментираме, тя е до смелост, ако след това остане само едната страна нападаща, нормално смисълът да се изгуби и нападащият да се откаже.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Не съм казал, че е само мъжка роля. Чете ми коментарите по-внимателно.

Никой истински МЪЖ няма да си измисля уговорки, още по-малко ще си ги отменя (ако има наистина такива), за да си чати с някоя у фейса.

Ако тази някоя е гаджето му например е напълно възможно да отмени уговорка .

иначе в друга ситуация съм съгласна .

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Ако тази някоя е гаджето му например е напълно възможно да отмени уговорка .

иначе в друга ситуация съм съгласна .
    + дори и да не му е гадже, нали се предполага, че човека си я е нарочил да му става такава. Е няма ли да й покаже, аджеба (каква хубава дума!!!), че е важна за него? Как да й го покаже, ако са на фейса или скайпа?
    А относно шаховете, котките и мишките - според мен и 2те сравнения не са много удачни за връзки или свалки. Ако е котка и мишка - то тогава кой е котката и кой - мишката? На всички жени (дори и да не си го признават) е известен факта, че те знаят дали, с кого и кога ще спят. Една жена никога няма да си легне с даден мъж - независимо кой е той и какъв е - ако не иска или ей-така изневиделица. Всичко е план! Мъжете-свалячи ли са котките или жените, дето си правят план? И после - когато всичко се случи, ако се случи, кой е мишката и кой - котката? Когато после мадамите хленчат, че са прелъстени и изоставени (в повечето случаи)...? Дет' се вика кой-кого ебе?!
    А за шаха - това е военна стратегия (по начало). Защо изобщо намесваме секса, свалките и връзките? Мога да ти взема пешките, за да те матирам, ама няма да ти избия приятелите, за да ми станеш гадже...!! Предимно... В някои случаи само... Ако остане място в двора... Не че не ме кефиш, ама... Абе да!

Мега фен
    Егати глупостта. Това при кои момичета работи? 6ти клас?

Да оставаш специално на компютъра, заради някоя, която ти е никаква, е жалко.
    Да си измисляш причини, че трябва да ходиш някъде е още по-жалко.
    А най-жалкото е, че ще си отмениш уговорката заради нея.

Вместо тя да ти търси вниманието...
    Бащата се изказа, както винаги, на място! РЕСПЕКТ!

Иначе по темата - момче ли си, или си момиче?

А цъкането на снимки не показва нищо - много народ цъка де що му попадне пред очите без да вкарва особен смисъл в това. Особено женорята.

И аз имам същият проблем,само че момичето до колкото знам харесва друго момче,а аз искам да я поканя на среща как точно да стане ?

anonymous708973
    Guest
    Не съм казал, че е само мъжка роля. Чете ми коментарите по-внимателно.
    Прочетох ги. Написа "вместо тя да му търси вниманието" - що пък само тя да трябва да го търси, м?

Ама за останалото съм съгласна - кви са тия измисляници на уговорки, толкова ли не можете да свалите момиче без да лъжете и да си съчинявате простотии?
    На мен много миличко би ми станало, ако някой си отмени уговорка заради мен, даже и ще му повярвам, каквато съм наивна понякога :д Ама после да разбера, че е било съчинен филм... тъпо ще ми стане.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Прочетох ги. Написа "вместо тя да му търси вниманието" - що пък само тя да трябва да го търси, м?

Ама за останалото съм съгласна - кви са тия измисляници на уговорки, толкова ли не можете да свалите момиче без да лъжете и да си съчинявате простотии?
    На мен много миличко би ми станало, ако някой си отмени уговорка заради мен, даже и ще му повярвам, каквато съм наивна понякога :д Ама после да разбера, че е било съчинен филм... тъпо ще ми стане.
    Пу...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си