- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде да излизаме с гаджето?
Ходете по заведения, кафета, билярд, боулинг, и други подобни игри. Излезте и се вижте с общи приятели. Някъде на кино може да идете, на разходка ако времето не е голям студ, на театър и тн.
А това, че сте си останали у вас/тях също не е повод да скучаете. И ние с приятелят ми зимата се застояваме повече у тях, но все се намира какво да правиш. Например секс, гледане на някой филм ( сериал, може дори анимациики ), да играете заедно някоя компютърна ( или пък не ) игра, да си призная имало е случай по 2-3 часа да се трепем на мортал комбат 9ката и да не ни писва. Да гледате телевизия, или да сготвите нещо заедно.
Дриймърката спомена нещо за галерии. Това е толкова успокояващо!
Жалко, че няма много на/около мястото където живея.
В края на Декември, ако все още са там, ще отида да видя картините на братовчедка ми <3
Това за мола - аз лично бих ходила там само заради киното. Уютно, приятно и забавно...
Иначе кафета, механа - всяко заведение с хубава музика, храна и/или напитки става.
Предпочитам да съм вкъщи или у тях. Можем да гледаме филми, сериали, да готвим,
да гледаме снега през прозореца с кафе/мляко с какао/вино и да си говорим,
да правим секс когато ни скимне, да сме си само двамата.
Може да поканим и други по някое време, да се забавляваме.
Или пък да идем на гости на някой приятел и да си направим филмова вечер или купонче.
Може да си комбинирате хобитата по някакъв начин. Например, ако някой от вас рисува на хартия,
а другия с програма на PC, може да направите нещо общо. Знам, че не е среща, но е нещо,
което примерно сте направили заедно, докато сте се забавлявали супер много.
*сън*
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ние все сме недоспали и като се видим ядем и спим. :д Иначе си намерете още някоя двойка и се учете/играйте карти. С часове не сме ставали двете двойки в компанията. Компютърна игричка някаква, паркове, кина, боулинг, билярд, в тях, във вас, запишете се на някой спорт заедно или на танци.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
абе като ви чета коментарите, ако всяка иска да ходи по мол,кино, по добре да се самоубия.. не заради други ами щот смятам че 1 двойка не е толкова важно къде са стига да са заедно, не значи че всеки път трябва да се гледат филми пред компа ..ама не виждам нищо лошо в това да сте някъде само 2 мата без да има още хиляди хора около вас.. май верно в последно време се замислям че без приятелка е най-добре
Последно редактирано от crazyshitman : 12-05-2013 на 19:10
^Авторката иска съвети. Получи ги.
Това за мол и киното - за мен, са отвратителни идеи. Ама, разни хора, разни идеали.
Правилно се ориентирате, ама инетересите на давамата не са ясни нико му.
Много съм благодарна на всички, имате наистина свежи идеи, които мисля да предложа на приятеля ми в най-скоро време. Иначе не излизаме всеки ден, но сме всеки ден заедно и стоим у тях и просто не сме креативниЩе сте ми от полза
![]()
Купете си телевизионна игра. От ония дъртите, с дискетитеСкъсайте се на Танкове, Супер Марио, Сноу брос...
![]()