Здравейте студент първи курс съм на 19години и от 2 месеца уча в София.От както съм тук изпитвам някакво пълно разочарование. За два месеца почти не съм срещнал момиче което да не се държи като курва единственото забавление да е ходене по дискотеките. Защо немога да видя момичета който да обичат момчета който не ги търсят прсото заради секса а искат и да могат да общуват с тях или просто да могат да ги ислушват http://www.vbox7.com/play:5ed60b19
Случайно попаднах на тази песен и просто започнах да се чудя къде са тези момичета в реалния живот, а и песента е много хубава :Д .
ще намериш, сигурна съм!
Просто и аз съм забелязала тази тенденция последно време, въпреки че съм по-малка от теб и живея в малък град, как всички се държат по определен начин...робуват на някви стериотипи и...ддз...затъпяват(не се сетих за по-подходящ глагол) .. аз лично не го разбирам това...но може би това е най-ефикасния и лесен начин за привличане на внимание...
Минали са само 2месеца, ще се запознаеш с още мноооооооооого и всякакви хора
ще намериш, сигурна съм!
Просто и аз съм забелязала тази тенденция последно време, въпреки че съм по-малка от теб и живея в малък град, как всички се държат по определен начин...робуват на някви стериотипи и...ддз...затъпяват(не се сетих за по-подходящ глагол) .. аз лично не го разбирам това...но може би това е най-ефикасния и лесен начин за привличане на внимание...
Минали са само 2месеца, ще се запознаеш с още мноооооооооого и всякакви хора
Аз в дискотека от както съм тука ходих 2 пъти то там мога да немря само момичета каквито не искам там само момичета на третия опит и вече са казали да а аз точно такива момичета не харесвам
Еми явно не ходиш на правилните места. Има толкова много свестни момичета, но ти не търсиш където трябва.
♥ 2PAC ♥ Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Е до някаква степен и затова писах тук защото си мисля че шанса да намеря някой нормален тук е много по голям от колкото например в студенстски град . А иначе какви предложения имате например къде да ги търся