- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс след усилена физическа активност
взе да ме отегчаваш
искам да ми покажеш такъв тип и да го харесам
е аз не съм като лазар ангелов ама се различавам от очакванията ти , нали каза че не те кефяай да разберем
чакам ти отговора на въпроса ми от по горе за да приготвя фотоапарата , ще ти направя гола фотосесия защото ще загубиш
значи съгласна си , ако не ми се изкефиш ще си постна снимка с червило , ако стане обратното фотосесия![]()
ти ще си признаеш ли ако загубиш обаче![]()
хах
известна съм с това, че никога не си го признавам, ако разбера, че греша
но К.
пробвай се
хахах щом не си признаваш значи и аз няма да си призная , ще отменя облога по мое усмотрение
и след това знаеш ли какво ще останеще останем ние двамата без облог , иначе за мен това не е проблем и за теб няма да е
веве
човек, какви ги говориш?
аз вече съм те виждала тЕй чее... :Д
аз не съм твой тип като външен вид и защо реши че ще се опитам с външен вид да те впечатля![]()
няма да те впечатля и с материално понеже нямам пари
кво ще кажеш![]()
какво се очаква да кажа? :Д
(не, наистина не загрявам :Д)
Добре че гаджето ти че няма кой друг да се радва на остроумието ти.
Fisherman и Ragiol по една седмица бан, след като многократно съм ги предупреждавал да спрат да се джафкат по темите като каруцари...
Другите които също наспамиха темата да се чувстват предупредени. Ако ви се "чати" има раздел Кофата.
Може да продължите по темата.
А браво!
А да се изкажем и по темата че бате мод е лош, случвало се е.
той цървула ся имал берета и нямал нужда да се упражнява , бил прекалено огромен и силен![]()
![]()
След представление ми се иска понякога, не бих отказала колкото и да съм танцувала.