- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс след усилена физическа активност
еее чакай туи е много унизително , много си била гадна , аз не съм те накарал да се снимаш гола във форума все пак нали тъйкопането и стригането ще си остане между нас
значи ако ще си пускам снимки в нета така , ти ще се съблечеш чисто гола и ще те снимам ок
![]()
ти твърдиш че харесваш само описания тип мъже , аз твърдя че това няма никакво значение и може да харесаш някой в обратната противоположност която никога не си поглеждала , сега стана ли ясно![]()
![]()
на външен вид, да
няма начин да харесам някой като Лазарчо Ангелов
и то тва, което те карам не е кой знае какво - характерно за Менсън е бялото лице, червените устни и черно гримираните очи![]()
стига тъпотии няма да се гримирам , ако искаш да го направя теб ще те постна гола , съгласна ли сиако искаш мога да се гримирам пред теб но без да ме снимаш , или си избери друго
взе да ме отегчаваш
искам да ми покажеш такъв тип и да го харесам
е аз не съм като лазар ангелов ама се различавам от очакванията ти , нали каза че не те кефяай да разберем
чакам ти отговора на въпроса ми от по горе за да приготвя фотоапарата , ще ти направя гола фотосесия защото ще загубиш
значи съгласна си , ако не ми се изкефиш ще си постна снимка с червило , ако стане обратното фотосесия![]()
ти ще си признаеш ли ако загубиш обаче![]()
хах
известна съм с това, че никога не си го признавам, ако разбера, че греша
но К.
пробвай се
хахах щом не си признаваш значи и аз няма да си призная , ще отменя облога по мое усмотрение
и след това знаеш ли какво ще останеще останем ние двамата без облог , иначе за мен това не е проблем и за теб няма да е
веве
човек, какви ги говориш?
аз вече съм те виждала тЕй чее... :Д
аз не съм твой тип като външен вид и защо реши че ще се опитам с външен вид да те впечатля![]()
няма да те впечатля и с материално понеже нямам пари
кво ще кажеш![]()
какво се очаква да кажа? :Д
(не, наистина не загрявам :Д)
Добре че гаджето ти че няма кой друг да се радва на остроумието ти.