.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Аз бих попитал по-голямата дали някои части от тялото й нямат визуална прилика с обувка и ако да - каква обувка: детска, официална, съдран пантоф...джапанкаааа?
    Втория и последен въпрос към мадамата би бил дали вече са започнали да правят обувки от вагинална кожа - изтъркване нЕмат, брат!!!
    Тва ме разсмя.
    Мойта рейсово-автобусна история е далеч по-малко интересна от тази на числата. Всъщност мисля, че е единствена до момента. Към края на учебната година, мисля 10ти клас, жега от сутринта и аз слизам на спирката, навлякла розова униформена риза, за да се отличавам от тълпата. По тва време в 12та един пич, май беше от старото даскало, йе*а ли мааму, пътуваше с мен почти всяка сутрин. Смисъл аз си бях набарала перфектния момент да слизам на спирката и хем да имам време за обличане и оправяне, хем пък за бързо кафе на даскало, очевидно и на него си му е било добре откъм време. И влизам аз в автобуса, заемам си любимото място в ъгъла и почвам да гледам сънено и страшно, също както всяка сутрин. По едно време момчето идва и ме поуква (почти де) и аз се обръщам и го гледам сякаш ми е изял десерта. Той почва да ми обяснява как някво момиче от мойто училище си е изпуснало картата за тролеите някъде и той я намерил и да пробвам да намеря непознатата и да и върна картата. Прибрах я озадачена и отидох на даскало, намерих момичето и я върнах. На следващия ден пак бивам поукната, пак тъпия поглед и пак баткото. "Тоя път какво?" питам аз, а той ми отвръща "А, нищо, само да разбера дали момичето си получи картата." Долу-горе от тогава всяка сутрин, в която се засечем, пича хвърляше (завърши вече) усмивка и казваше "Здрасти.", пък приятелите му гледаха странно. Даже една сутрин ме хвана да ме разпитва как съм, кво правя, как е затвора и прочее. Това, че не бях сама далеч не му попречи да си направи раздумката явно.
    Евалата на такива хора, че си намират с кого да чешат езици по автобусите. Аз като пълния гръмпел си предпочитам слушалките.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Аз като пълния гръмпел си предпочитам слушалките.
    Слушай си, току видиш 4x4 БМВ и слезнеш да го гониш(споко по 30+ секунди са сфетофарите). Ако имаш късмет и чичкото е дружелюбен ще те закара до даскалото или където и да е
    Да оставим сарказма на страна
    Ако трябда да разказваме всички истории от градския транспорт, в частност автобутите дни няма да ни стигнат.
    Ето една от мен за начало:
    Прибирам се от даскало и на една от спирките се качват момчета видимо нормални и сядат на 3-4 метра от мен. След 1 мин започва да мирише някакси неестесвено и аз понеже не заглеждам хората в трамвая, си викам пак някой не се е изкъпал . Тогава една баба заявява на висок глас "Някой трябва да свали въпросните момчета, защото шмъркат лепило" при което половината хората в трамвая прихнаха в смях и никой нищо не направи. За тяхно нещастие, на следващата спирка се качи полицай. И нашата главна геройня Бабата се отпави към него и му показа младежите. Тогава полицая отиде при тях и буквално ги хвана за якетати и почна да ги удра в стената. Направо ми стана жало за тях, ама наркомачета, кво да им пука,мозък за 1 стотинка нямат.
    Споко и много по брутални съм виждал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си