Здравейте на всички. Тъкмо се регистрирах в този форум, защото честно казано ми трябваше пространство, в което да задам въпроса си анонимно, по обективни причини, но това е без значение де. От София съм и съм на 18 години. Преди всичко знам, че тука е пълно с всякакви хора и на много от тях въпросът ми няма да им хареса, но все пак търся няква форма на съвет, че не знам кво да правя. Проблемът е в това, че най-добрият ми приятел ми каза, че...така да го кажем ме харесвал повече отколкото само като приятел иии не знам честно казано как да реагирам и малко ме втрещи цялата ситуация де...има ли някой, който да е попадал в такава ситуация или ако не сте, ако се поставите в нея, как бихте реагирали, какво бихте казали? Нормално ли е да чувствам малко дискомфорт и сякаш да се дърпам от него несъзнателно и не грубо и видимо де, но просто някак си така вече е различно и като че ли не мога да си се шегувам и да правя всичко както преди съм го правил, просто, защото ме е страх да не разчете нещо грешно (все пак всички момчета си имаме някой по закачливи ебавки, които обикновено са само ебавки ама сега е малко странно и не знам дали е нормално да се чувствам аз така). Та да, горе долу това е иии ако стане няква дискусия стане, ако не много му здраве, ще му мислим нещо сам хахаха! Благодаря ви предварително