Здравейте имам проблем поне за мен е доста голям.Преди 3 седмици се запознах с едно момиче,приятелка на моя приятелка ,веднага ми хареса,бяхме на вечеря и аз просто не можех да спра да я гледам,страшно е красива.Оказа се,че е нещо като модел,лице е на различни бижута и т.н,говорихме си доста вечерта и беше наистина много готино.Писахме си на следващия ден и тя каза,че си има приятел и е по-добре да не излизаме и да не си пишем.Аз казах добре,но след 4 дни се видяхме в едно друго заведение по случайност.Тя дойде при мен,почнахме отново много да си говорим,смеехме се много,оказа се че се е разделила с приятеля си.Цяла нощ си писахме ,след това тя ми каза,че с няколко нейни приятели държат един клуб и щяла да дойде да ме вземе и да отидем.Казах й ,че не е нужно да идва до вкъщи ,но тя каза ,че не й е проблем.Тя дойде с кола за над 100хиляди ,при което аз бях в шок ,избазиках я на кого е тази кола и с кого е спала ,тя ме погледна доста неудобрително и каза,че е подарък от баща й.В последствие разбрах,че момичето е наистина доста богат,майка й е съдия .. баща й е също някакъв там не разбрах,точно с какво се занимава.От тогава с това момиче не съм се разделил,прекарваме цялото си време заедно,не спирам да мисля за нея,от около 20 дни сме неразделни ,щастлив съм с нея.Не съм се чувствал,толкова щастлив от години с момиче,буквално съм луд по нея и тя по мен,но от вчера много ме тормози това,че тя е свикнала на определен начин на живота,който аз не мога да й предложа.Не съм беден,семейството ми е средностатистическо ако може така да го наречем,имам всичко което поискам,не съм лишаван от нищо,учим в един и същи частен университет,но различни корпуси ,но снощи докато лежахме тя ми каза, защо не отидем до Париж за празниците. При което аз се шокирах ,та аз имам по 30-40 лева на ден .. какъв Париж ,как да я заведа там,аз работех до скоро по 16 часа на ден ,, търся си работа в момента,нямам възможността да я заведа там.. и това много ме комплексира.Аз съм умно и хубаво момче,не съм имал проблеми с жените ,с голямо самочувствие съм така да го кажем,но това момиче ме комплексира уникално много .. тя е страшно красива ,не съм си представял ,че момиче като нея би ме харесало,отделно това че има доста пари .. и просто ми е много кофти.Тази вечер ме покани да отида с приятелите й на вечеря ,в един ресторант за който ако искам да платя вечерята на двама ни ,ще ми трябват около 200-300 лева сигурно и аз й отказах,казах че имам семеен ангажимент и нека се види с приятелите си,защото от 20 дни почти е само с мен и тя се съгласи.Та сега седя в нас и се побърквам ,че ще я разочаровам,че ще ме остави и наистина не знам какво да направя..