.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Unhappy Помощ,пъпки по лицето!!!

По принцип лицето ми е чисто,без белези,следи от шарки и подобни.Преди около 1-2 месеца започнаха да набъбват първите пъпки и с мама веднага изтичахме до най-близката аптека и за около 70 лв си взех комплект на URIAGE-гел,маска за лице и една тубичка крем за лице.Взех си и една тубичка крем на HYDRANE LEGERE и нещо като спиртче за горене на пъпки.Щом започнеха да се уголемяват цапвах малко оттук,оттам и веднага се прибираха.Но сега кожата ми привикна с тях и просто не спират!Моля ви кажете ми как да ги премахна...Една приятелка ми каза че с сауна за лице става и мисля да прабвам,но все пак предложете нещо.

Защо не пробваш Acne Out или сапун ''Смрадлика'' и розова вода след това?
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Така казано, не знам колко ти излизат и на каква честота са. Някои се вайкат като им излезат една-две. Иначе, единственият читав вариант в твоя случай е бензоил пероксид (benzoyl peroxide). Питай в аптеката, не може да няма продукти съдържащи го.

Не ги стискай и след това да им слагаш спирт.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Ох имам същия проблем белези по лицето пъпки колкото си искаш 1 година борба съм дала каквото и да съм използвала никаква файда сума ти пари пропилях пак нищо и на края с една хума "КЛЕОПАТРА" за 26 стотинки който струва на ден правех 2,3 пъти маска и стоях половин час така...и резултата беше успокояващо после взех и една пудра о АVON и от това малко файда та сега малко приличам на човек-преди бях като крастава жаба но след време сами ще се изгубят малко и с твоя помощ всичко ще е на ред Успех .

Голям фен Аватара на besso
    предлагам на модераторите да направят една важна тема за акнето, първия пост на която да разяснява някои основни положения, че много такива теми станаха.

anonymous708973
    Guest
    Тя изобщо не е казала, че има акне. Може да има 3-4 пъпки и това да е.
    Голяма сте паника с майка ти, 70 лв ей така сте дали. Обикновено най-простите продукти дават резултат, ако са просто пъпки, не акне. Заминавай за сапун "Акне Аут" и хидратиращ крем от аптеката и си готова.

Супер фен Аватара на lubovvv
    с пчелни продукти
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    с пчелни продукти
    това

Не може да се нарече точно акне...Просто мама навремето е имала една наина приятелка която е била просто страшна в лицето и сега прави всичко възможно да предотврати това да стане и с мен,защото по принцип нито тате нито мама са имали акне като тиинеиджъри.Ще изпробвам продуктите които ми препоръчахте.Искрено благодаря!!

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    За чиста кожа се иска постоянство. всяка сутрин и вечер на измито лице се мажи с розова вода или някакъв хубав тоник а вечер също като си миеш лицето с нещо за акне, но ще ти е исуши кожата затова не забравяй овлажняващ крем за лице, особено когато излизаш. аз по едно време малко под очите завъдих еднии пъпкии :@ имах 9 под едното око, една до друга. сега се мажа сътрин на измито лице с крем а вечер с четката на гарниер и един зелен тоник на гарниер и да чукнем на дърво се оправих и сега не ми излизат имам само черни точки ама не се махат ;(
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Мега фен
    виж тук
    десет букви

Здравейте,аз искам да споделя с вас ,че също имах проблем с гнойни пъпки по лицето и шията с които се борих почти година .Какво ли не пробвах,бях при дерматолози,ползвах скъпа козметика,различни козметични процедури и най - накрая в отчаянието си реших да пробвам лосион който се прави от фармацефт с 52 годишен стаж и до ден днешен съм благодарна на тази жена ,че благодарение на нея имам самочувствие и нямам никакви проблеми с лицето.Наскоро видях ,че има и страница в фейсбук,можете да го намерите под името Magnifico.Струва само 18 лева и е супер ефикасен.
    https://www.facebook.com/pages/Magni...2686754?ref=hl

Сутрин и вечер мия лицето си с измиващ продукт. Никога не спя с грим, използвам леки кремове и мога да кажа, че проблема с пъпките почти изчезна. Знам, че мазните храни и сладкото също са причина за появата им. Козметиката на La Roche много ми допада, използвам и измиващ гел на Гарниер - става. Важното е наистина да сте постоянни, много трудно ми беше да престана с изстискването на пъпките, но като си изпатих с 1 белег спрях. Тази статия е много полезна http://ladyzone.bg/article/beauty-tr...alans.html?p=1 оказва се , че акне могат да имат бебетата и малките деца, доста интересни неща има за четене

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си