.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool

Post Какво да направя за нея? Проблем със зъбите.

Здравейте,има едно момиче което има голям проблем със зъбите.
    Между двата предни зъба има разстояние,когато стисне зъби има празно място между горните и долните зъби.

Никъде не успях да намеря подобна тема,може би не съм търсила правилно затова се обръщам към всички вас.

Това момиче е на 12 години и е сменила всички зъби с изключение на мъдреците,което е напълно нормално.
    Реалния ми въпрос е дали ще бъде проблем ако и направят - металокерамика (мисля,че така се казваше)
    Нямаше нерви да носи шини,затова реших да попитам за този метод. Имам няколко въпроса спрямо него.

Темата ми всъщност беше за тази процедура:

1. Колко струва? - На зъб и общо..
    2. Можеш ли да избереш колко зъба да се коригират или се правят всички?

Много ви моля за бързи отговори в скоро време ще посетим и зъболекар,но е най-добре да сме запознати.

В случая,ако разстоянието не е прекалено голямо,може да се изпилят двата зъба и да се сложат корони-цената на металокерамична корона е от 150 до 220 лева(говоря за София) и това е начина,проблема обаче е,че до 18 годишна възраст не е хубаво да се поставят корони,има и вариант да се изпилят само предните части на зъбите...и да се сложи фасета,това е най-добре за здравето на зъба,но една такава струва към 600 лева.А докато е малка може да се направи и лечение с апаратче,за което обаче трябва да говорите с ортодонт,защото много малко от нас,останалите стоматолози,работят с апаратчета.

Така ли изглежда?
    Ако е нещо такова не набивай комплекси на момичето, напълно красиво и приемливо е.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Сиг трябва да се изпилят

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението

Така ли изглежда?
    Ако е нещо такова не набивай комплекси на момичето, напълно красиво и приемливо е.
    Не е много красиво даже е малко смешно.

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Благодаря на всички за помощта!

http://prikachi.com/images.php?images/73/6846073o.jpg - Изглежда така,но по-големия проблем е:
    http://prikachi.com/images.php?images/73/6846073o.jpg - Разстоянието е по-малко от това..

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Нищо не е, спокойно.

Никой тук не може да ти каже точно колко ще ти/и излезе. Отивате до някоя зъболекрка, тя ше вземе отливка и ще каже. Най-удачният вариант е скоби, това пилене и поставяне на фасети е глупаво, особено за млад човек, чийто единствен проблем е разстоянието между зъбите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си