.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 179
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

Encounters with strangers

Защото съм сантиментален човек. Защото ми е влюбено, защото ми е празнично, защото съм си аз.

Пускам тема вдъхновена от нещо, което видях в тъмблр и ми се стори супер миличко, позитивно и зареждащо с енергия.

Та, както заглавието на темата говори, тази тема е тази, където вие споделяте вашите случайни срещи с непознати. Малка усмивка от непознат. Поглед. Разговор. Нещо, което ви е стоплило сърцето от човек, който не познавате.

Не знам дали е за тоя раздел, ама какво пък.

Споделям първа аз -

докато изнасях някаква романтично-житейска лекция на приятелят ми в парка до нас в 9 часа през нощта, някакъв непознат младеж ме погледна, усмихна се широко, поздрави ме и ми помаха.

незначително, дребно, но и също толкова хубаво.

Вие сте!

П.П. днес правя седмица, откакто отказах цигарите след година и половина пушене. йей!

Супер фен
    Докато не ми дремеше за форума някаква магия ме накара да вляза в него и започнах да си говоря с baby_baby

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Стария ти аватар беше по-хубав

Аз редовно си поздравявам непознати хора, но винаги ме гледат все едно съм луд

Град
    София, България
    аз съм влюбена в сегашния ми!

стига с тоя негативизъм. бъдете позитивнии.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Аз редовно си поздравявам непознати хора, но винаги ме гледат все едно съм луд
    И аз бих те изгледала така. :д Иначе... последното такова миличко нещо май беше една баба, която седя на стълбите с мен, приятеля ми и още една двойка и ни гледа как играем белот. Просто чакаше някого жената и си говореше с нас. Каза, че сме много добри деца. Ама тя е от квартала, тъй че не влиза много-много към графа непознати.
    И освен това се сещам за една Бъдни вечер преди няколко години. С наще отивахме към бабини да вечеряме и да с разменяме подаръците. По улицата срещу нас вървят момче и момиче със коледни шапки и ухилени мега много и само изтърсват "Весела Коледа." Беше миличко такова едно. <3

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз пък ненавииииииииииждам да ме заговарят непознати. Отговарям единствено ако ме питат нещо свързано с пътя, иначе си мълча и се обръщам на другата страна.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Аз пък ненавииииииииииждам да ме заговарят непознати. Отговарям единствено ако ме питат нещо свързано с пътя, иначе си мълча и се обръщам на другата страна.

Ти пък.

Аз много обичам да говоря с непознати.

Сещам се за два случая. Едната с българка, тук в Стокхолм.

Чакаме си рано сутринта метрото с една приятелка, и както винаги пушим седнали на една пейка. Идва някаква лелка и сяда до мен, при което аз ставам, защото не е хубаво да и издишвам пушек във врата. Ставам, а тя започва да ме успокоява, на шведски, казвайки, че всъщност и тя пуши. Няколко секунди по-късно минава някаква бърза кола, и тя започва да се оплаква от днешната младеж, при което я попитах как се казва и тя каза - Валентина. А, славянско ми звучи. Откъде сте, бе? От България. Дайте да говорим на български тогава Много миличко и стана, даде ми телефонния си номер, оказа се акушерка, покани ме на баница и айрян. И тей.

Другия случай - 90 и кусур годишен швед. Сяда до мен на пейката, аз отново пуша. Започва да говори, аз го слушам. Оказва се, че е женен за българка, Катерина. Питам го дали говори български - "невъзможна" Щях да го изпапам. Говорихме около половин час, при което той строго ми забрани да се жененето рано. Много миличък човечец. Обясни ми за сградата, която дядо му бил построил и как всяка неделя ходил в някаква синагога. Покани ме и мен.

И многооооооо други историийки имам :3

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    И аз бих те изгледала така. :д
    Стига де! Забавно е . Минаваш си по центъра и някой маха на друг и въпреки, че си нямаш на представа кой e, почваш да му махаш и ти . Вадят поглед все едно са ги цапнали с нещо. Хората в градовете са доста по предпазливи и си гледат своята работа и общо взето не им дреме за някой непознат. Една от причините да обичам планинарството е, че хората са адски любезни! Винаги, когато съм на планина, се запознавам с нови хора и е приятно да си говориш с някой напълно непознат, било то дори за времето.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Злобна лелка си, казах ти!

Скоро ме спря една възрастна двойка, пред ЛТУ, аз със слушалките и раницата тръгнал за лекция, а мъжа нещо ми говори, свалям слушалките като си мисля, че ще ме пита за посока най-вероятно, а той ме хвана за рамото и ми каза..

"- Не я пускай.. която и да е.. Не я..
    а старата жена се засмя и се усмихна, след което каза..
    -Пешо остави момчето не виждаш ли, че е влюбено.. виж му усмивката.
    при което той отвърна..
    - Помниш ли? И аз те гледах така преди 50 години"
    човека ми пусна рамото, хванаха се за ръце със старата дама и си продължиха, а аз не знаех какво да кажа, стоях като препариран и ми стана адски мило.. осъзнах какво е станало чак когато бях на Г.М. Димитров..

Маги, темата е супер ще я следя с интерес..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

всеки луд с номера си

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Злобна лелка си, казах ти!
    Не съм, бе, моето е продиктувано от страх. Наистина изпитвам панически ужас от непознати и по начало от хората. С години сериозно се боря с този страх, дотук безуспешно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Скоро ме спря една възрастна двойка, пред ЛТУ, аз със слушалките и раницата тръгнал за лекция, а мъжа нещо ми говори, свалям слушалките като си мисля, че ще ме пита за посока най-вероятно, а той ме хвана за рамото и ми каза..

"- Не я пускай.. която и да е.. Не я..
    а старата жена се засмя и се усмихна, след което каза..
    -Пешо остави момчето не виждаш ли, че е влюбено.. виж му усмивката.
    при което той отвърна..
    - Помниш ли? И аз те гледах така преди 50 години"
    човека ми пусна рамото, хванаха се за ръце със старата дама и си продължиха, а аз не знаех какво да кажа, стоях като препариран и ми стана адски мило.. осъзнах какво е станало чак когато бях на Г.М. Димитров..
    Diz pussy clean.. diz pussy squeeky. Dat pussy old.. dat pussy creakyyy.

Не съм, бе, моето е продиктувано от страх. Наистина изпитвам панически ужас от непознати и по начало от хората. С години сериозно се боря с този страх, дотук безуспешно.
    Хмм що тъй?
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Diz pussy clean.. diz pussy squeeky. Dat pussy old.. dat pussy creakyyy.
    Стига, де. Една тема, по възможност, не оаквайте :с

Не му обръщай внимание, той си хейтва..
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на paradosou
    Точно мислех да пускам подобна тема. Сериозно.
    xD
    Предстои допълване на поста със случки, утре обаче.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Аз пък редовно се усмихвам на непознати. :Д

Мега фен Аватара на galaxy29
    бях си взела току-що извадено от пеща топло черно хлебче с лимец от една пекарна, но такава вкусна пара излизаше, че не можех да чакам да се прибера и докато чаках трамвая си чупех залче по залче, а някакви баба и дядо, които чакаха до мен ми казаха как сладко си хапваш и аз ги попитах дали искат да си отчупят и те казаха не се притеснявай мила, ние сме стари хора и си търсим разговор и ми пожелаха щастие с:
    а пък онзи ден в метрото се радвах и усмихвах на едно малко момиченце с румени бузки, което седеше в скута на майка си и беше развълнувано заради предстоящите празници и питаше майка си дали може да украсят като си отидат вкъщи и то ме видя, че му се смея и ми се усмихна и ми показа куклата си, а пък какво беше алено и бузките му червени и излъчваше само щастие

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Точно мислех да пускам подобна тема. Сериозно.
    xD
    Сериозно? Ем, аз я пуснах, защото напоследък срещам единствено груби непознати, и исках да си напомня, че има и такива дето ти стоплят душичката.

Спомням си за едни 20 и кусур годишен младеж в Макдоналдс. Бачкаше там и чистеше нещо, че затваряха, та аз и компанията ядем, и аз се мръднах да мине той с парцала, защото седях права и се усмихнах, а той после ми донесе стол и ми го подложи да седна досущ като по филмите, където кавалера помага на дамата! ^^

Преди няколко дни бях в един магазин и едно детенце, което си стоеше на столчето в пазарската количка ми се усмихна и след като и аз му се усмихнах то ми каза "hi" и ми даде high five Определено ми оправи настроението за остатъка от деня.
    Също така много обичам да си говоря с хората в магазините, обикновено доста по-възрастни жени, които обичат да споделят кога какво са си купили и дават съвети кое да избягвам.
    И винаги се усмихвам, сигурно повечето хора ме мислят за ненормална, но какво пък, доказано е, че една усмивка може да оправи нечий ден

Град
    София, България
    Авв И аз абсолютно винаги се усмихвам. Тези, които са ме виждали от форума са ми свидетели! :Д

Добавям други два случая:

С най-добрата ми приятелка, прекарахме от 5 часа сутринта до 3 следобед в конюшната, да се грижим за 15 коня. По едно време на обяд огладняхме и намерихме някакво колело. Решихме с него да ходим до центъра, който беше на 5км от конюшната. Качи се приятелката ми отзаде, аз въртях педалите и където минавахме покрай хората ни се усмихваха, поздравяваха и смееха. Беше един от най-хубавите ми прекарани дни :Д

Стигнахме до някаква станция за бензин, купихме си цигари и пица, а продавачът дълго ни се чудеше и накрая ни заговори; та прекарахме някакви 15 минутки в чатене и пушене.

Друг случай с приятелят ми:

Излизаме с него, и кучето му (Роузи) и абсолютно всички, които ни видят ни поздравяват с популярното "хей" на шведски По едно време той почна да се чуди, а на мен ми стана много миличко.

Много хубава тема! ^^
    Доста често ми се случва да разговарям с непознати, най-вече таксиметровите шофьори(в моя град са много милички) :Д нооо в момента се сещам за няколко конкретни случки .. :Д

Бях в Англия при сестра ми за месец.Някъде на 4тия-5тия ден се получи така, че останах сама вкъщи...беше ми скучно и реших да отида до парка да покарам ролери.Точно се бях научила и още бях малко паянтова...ии направих аз няколко обиколки на паркчето ии последва едно нагорнище...и аз така вече се надъхах да го изкача и бях почти до края, когато едната ми ролера поднесе и се строполих много брутално.Преди още да разбера какво е станало едно момче дойде при мен и почна да ме пита, дали съм добре, наранена ли съм :Д и аз малко шок, от падането, а и малко се притеснявах да говоря :Д казах му спокойно, че всичко е наред, помогна ми да стана и ме заведе до една близка пейка, за да се увери, че съм добре, така се заговорихме и веднага си допаднахме супер много, до ден днешен си поддържаме връзка :Д

Друг случай.Във Варна съм на един фестивал и с най-добрата ми приятелка бяхме си наумили да си направим татоси :Д .. Ама 2ри ден там..изобщо нищо не знаем.. :Д ии вървим си ние там по една главна ии виждаме едно момче с 2обеци на веждата :Д и направо ''Здравееей'' ама и той ни отговори така позитивно ''Здравеейте'' :Д и после ние ''Как сии'' и той ''Добре съм''':Д и така..упъти ни към едно татоо студио, ама беше затворено :Д В последствие се засякох още веднъж с това момче в Пловдив..и се учудих много, когато ме позна :Д

Един ден отивам към училище.И нали почти съм стигнала ии виждам едно момче, високо, с голяма раница и невероятно дългите расти...ама бяха много дълги :Д и не се сдържах и направо като се разминавахме му казах ''олееее мн яки расти'' :Д той ме погледна някак учудено и ми каза, че не разбира български :Д Оказа се че е от Германия и т.н. :д упътих го до музея и повече не го видях.. а имаше тооолкова яки расти :Д

Това е от мен за сега, като се сетя нещо друго може и да допълня. )

Мега фен Аватара на pandabear
    миналата година, точно покрай коледните празници бях организирала приятели да съберем разни дрехи, играчки и книги и да ги занесем в някакъв дом за дечица. отиваме там, сядаме на едни малки стоплчета и всеки от нас в скута си държи някакво детенце. грижещите се за децата започват да отварят чувалите и ги показват на децата. момиченцето, което беше до мен си хареса едно розово суичърче и книжката Питър Пан, които бяха мои. попитах я дали й харесват, а тя просто се разплака и ме прегърна. не мога да опиша какво почувствах тогава.

друго, за което се сещам е как на една спирка при качването ми в автобуса ми падна панделката-шнола и едно момче отвън я взе и тича няколко метра докото шофьора спре. качи се и ми я даде, въпреки че беше паднала в локвата и цялата беше кална. определено тази случка беше повод за усмивка.

докато работех в едно кафе-библиотека и при плащането на една поръчка малко стара двойка ми подариха някаква малка книжка с любовни цитати, и на първата страничка беше написано "на едно лъчезарно момиче...". хубаво ми стана, много!

сещам се как бяхме излезнали с приятеля ми на разходка в Борисовата и бяхме седнали в една беседка, тоест аз си седях, а той си беше легнал в мен. и просто си мълчахме. по едно време се появи един мъж с книга в ръка, седна до нас и каза "а така, правете любов, а не война". започна да разказва някакви неща, а малко по-късно разбрахме, че иска пари, вероятно, за да си закупи алкохол ;д. но някак ме усмихна и тази случка.

веднъж докато се учех да карам колело, много се нервирах, повишавах доста тон и някакъв рандом пич се спря и каза, че му се иска и жена му да звучи така, когато се нервира, след което ми се усмихна, пожела ми късмет с начинанието и си тръгна. подобри ми настроението, доста ;д

има още много случки, ама това са първите, за които се сетих.
    Последно редактирано от pandabear : 12-06-2013 на 08:00

Мега фен Аватара на babity
    Веднъж един мнооооого як стриптизьор ми предложи тройка. Ако третия не беше травестит, сигурно т'ва щеше да ми е любимата история с непознати.

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз попринцип не се впечатлявам много от такива случки с непознати.
    Сутрин при мен е закон да съм във възможно най-отвратителното настроение. Заядлива, раздразнителна, не обичам нито да слушам някой как говори, нито пък аз да говоря, всичко и всички ми лазят по нервите.
    И към всичко това като добавим факта, че съм станала в 6 сутринта и излизам навън в адския студ, трепереща от глава до пети... Най-мило ми става, когато шофьорите ми дават път. През друга част от деня, това бих го сметнала за адски нормално и въобще няма да го отразя, но сутрин ми действа много положително.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си