- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Encounters with strangers
Когато пътувах със самолет сама за първи път ми беше много притеснено, тъй като се притеснявах да говоря много много на английски, страх ме беше да не си объркам изходите и всякакви такива неща.И качвам се аз успешно в самолета и си търся място.Виждам едно свободно и тръгвам на там и попитах човека седнал там ''bulgarian?'' и той ''Да бе, българи сме, сядай'' :Д Оказа се много интелигентен и приятен човечец.През целия полет говорехме за книги, за държави и за всякакви неща като цяло..След като слязохме ми помогна да си намеря багажа, заведе ме до изхода, точно до кака..мн мил беше, никога няма да забравя този жест!
-Така и не разбрах името му :Д
днес с мъжа ми бяхме спрели на тротоара за да му оправя шала и една баба ни гледаше и ни се радваше и ни се усмихваше ССССССССССССССССССССС:
На работа съм.
Запознавам се с една мацка, разговаряме се, ама беше няма толкова якия разговор! Супер задълбочен, като изключим частта с "Яяя татуси ли имаш, може ли да видя *пип пип*, много яко"
Малко след това си написах телефона и го дадох за довиждане.... ама не съм обърнал внимание, че не е сама и една жена го взима и казва "Я, кво е т'ва" ииии жената се оказа майка й.
В крайна сметка, колегите ми се ебаваха доста след това, че идва съдия изпълнител за дон Жуан
А момичето ме изкефи, ама... ;д
Есенна вечер.
Мъртвопиян пичага (30+) ходи на зиг-заг по Солунска и крещи изродщини, основно против полицията.
Настигаме го (аз, един приятел и една приятелка) и му казвам "К'ур за Ушеф, а така" и той "ЕЕЕЕЕ много ясно! И к'ур за чорбарите, не знам какви сте и може да ме пребиете тука, ама..."
- Споко, говеда сме!
При което ме прегръща и казва:
- Обичам те, братле, само така, нема да се давате, ебете им майката...
Напълни ми душата :Д
аз и колежка сме у метрото
до нас некъв дядо, полу-клошарски дрехи, доволно пийнал, весел, румен и засмен
той към мен : "охооо, поп ли си или ще се запопваш?" (аз съм с брада на 2 месеца и дълга коса)
аз: "не бе, нито едното"
той : "е как бе, ти си готов за семинарията, отивай там"
аз: "е, вече друго уча на друго място, нема одим у семинарията"
той: "ааа.. е нищо де, то винаги може да се преместиш"
аз: "епа не щем, тва дет си уча ми харесва"
той: "не бе, отивай в семинарията, там ще ти хареса повече"
:О
Видях някакъв да сере на шосето
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
^хахах Е аз пък си спомням докато работех през лятото, че сервирах на едни пичове и един срещу мен ми изцепи "По-полека момчето зад теб е със слабо сърце." Беше много странно, но пък ми вдигна настроението за целия ден.
Точно на 25ти, на връх Коледа, към следобед беше някъде. Един авер ми даде пари да ходя да му купя цигари, магазина затворен и аз се връщам у комшийката празна. По пътя някъф 20-22 годишен батка, който не беше русенец, ме гледа, гледа и изтърсва "Абе, мацо, тука знаеш ли некъде некъф джойнт да се пуши?"
Разхождахме се с кучето ми и стана време да се прибираме.. и сме почти в нашия си квартал, пресичахме там една улица и отсреща някаккъв пич си разхожда кучето, и ми се хили с една усмивка до ушипърво си помислих "wtf... познаваме ли се?!", ноо веднага след това се заговорихме за кучетата нещо.. така и не запомних породата на неговото, но ми стана адски приятно.. даже не се и запознахме
друг случай.. прибирам се от София с влака и си търся място.. такава блъсканица бешеи виждам едно свободно и питам човека нали, може ли, и т.н., а той кръстословица решаваше. И аз поседях, повъртях се, и аз нали съм любителка на кръстословици
и започнах в кръстословицата да гледам. И му казах на едно място какво да напише. Той ме погледна, ухили се и сподели вестника и кръстословицата с мен
унесохме се и за малко да си изпусна гарата
та и с него не се запознахме официално
![]()
По миналото лято постоянно ми се случваше деца да ме спират с думите "Здравей, Селена Гомез". Супер мило ми ставаше всеки път. ^^
http://ask.fm/iwwkaa
Бяхме на хижа и аз, приятелят ми и още един приятел готвехме. Мъж ми остана да допече последната скара, която бяхме наредили, а ние с приятеля сервирахме масата в общата зала на хижата и седнахме на лаф.
Стана дума за романтични жестове, когато аз започнах да му обяснявам как най-романтичното нещо, което приятелят ми е правил за мен е било не листа от рози, свещи и лунна разходка, а това, че си е скъсвал задника да бачка за да можем да заживеем заедно.
Тогава една жена от другата маса се обърна, погледна ме в очите и ми се усмихна мило.
Ех... ♥
Е, друго си е в Пловдив да те спре няк'ва кола с регистрация от друг град, да те питат къде е Пловдив и после няк'ви варианти... Плюс половин час обяснението как Пловдив е най-якия град, 'щото в него няма "природни катаклизми"![]()
![]()
![]()
преди повече от два месеца някъде ми се наложи да отида на училище с автобуса. на другата спирка се качиха много хора, стана претъпкано и един пич на около...хммм, не съм добра в определянето на възрастта, но да кажем 30-годишен, седна при мен. след малко бившият ми приятел ми звъни по телефона и се скарахме защо не съм го била изчакала. бях много ядосана, а пича до мен изглежда чул всичко, ми каза: 'изглеждаш много сладка, когато си ядосана...' след което стана и слезе, а аз бях лайк ':О'
аз да съм казвала, че съм се впечатлила?
дори напротив - такива ме дразнят
Изкефила си се на "много си сладка, когато си ядосана".. тва кво е ?