- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Encounters with strangers
Докато чаках влака днес, някакъв привидно 40 годишен имигрант ме попита дали този влак отива за Х. Отговорих, че е тази платформа, но следващия влак. Благодари. После извади нова кутия цигари, при което аз мислено се проклинах, защото ги отказах преди почти 2 месеца, а много ми се пушеше, а човекът дойде при мен и ми предложи първата. Адски миличко ми стана, защото подобно нещо никога не би се случило с швед. Взех цигарата, той я запали; извади и за себе си. Следващите 7 минутки прекарахме пушейки в мълчание. После ми пожела лек ден.
Хубаво ми беше.![]()
бях с майка ми да си прави изследванията и докато я чаках, две лъчезарни баби се появиха и седнаха до мен
едната каза "ей тук ще седна до това усмихнато момиченце с червената панделка"
пък другата директно седна, пита ме за часа и започна да ми разказва, че е с по-изпъкнали вени и ще постои още мъничко за да и спре кръвта от мястото, където са и взимали кръв
и двете едни такива пълни с живот и нищо, че са болни... кипяха, едната беше с високи шарени кецки, кожена мини раничка и дълга побеляла коса на две плитки като пипи!
ей такава баба ще съм, лудичка :д
едит: авторката, май съм те виждала лятото в националната библиотека :д
Последно редактирано от galaxy29 : 04-28-2014 на 20:11
^Хах, да! Бях там 2 пъти май. После избрах столичната :Д Коя си ти и защо не ме спря? :Д
Връщах се от разходка в планината. В подножието срещам стара жена, ама тя една... егаати красавицата беше за такава възраст. Погледнахме се, тръгнах да я поздравявам, но тя не каза нищо. Като я подминах осъзнах, че съм останал с усмивката, след която непосредствено щеше да следва поздрав.
впоследствие се сетих, че си ти и беше късно
дори не бях сигурна, защото имах мъгливи спомени за това как изглеждаш
помня, че се спогледахме и се усмихнахме една на друга и заради туй ми направи впечатление
беше с бежови къси панталонки и с теб беше момче с дълга коса и щампирана тениска
пред библиотеката бяхте и влязохте
аз не помня дали влязох тогава или просто бях в паркчето там
:д
^мхм :Д
момчето с дългата коса е друг съфорумец хаха
Като цяло обичам разговорите с непознати, ама много мразим пенсионери във влака да ми разправят за комунизма и колко прекрасен е той всъщност.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
на 22ри като се прибирах към София във влака ми се случи нещо странно.
Седях си аз тихо и кротко и си четях книга,докато от Копривщица се качи един дядо, който седна точно срещу мен. Дотук ок , ама той не спря да ме гледа и то доста продължително и настоятелно,докато не оставих книгата си настрана и не го попитах дали има някакъв проблем,или нещо го притеснява. Тогава той ми се извини и каза,че приличам досущ на съпругата му на млади години. Извади една снимка от портфейла си и аз, честно си казвам, щях да падна,ако не бях седнала. Все едно се гледам себе си на някаква малка, паспортна снимчица, черно бяла,очевидно доста дълго време носена в този портфейл. Попитах го как се казва, и отговори,че се е казвала Йоана, но починала преди 21 години, към средата на Август...след това пак си се зачетох.
Като си говорих с майка ми тя ми каза,че е щяла да ме кръсти така, защото 18 август (рождения ми ден) е Успение на св. Иван Рилски.
Бях малко шокирана![]()
maDamn
В Барселона любов от пръв поглед, взаимно.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
granger, и ти си родена през 21 години през август, така ли? :о
хм, аз май нямам за разказване. все пак:
с един приятел стана дума, че и него, както и мен, все го заговарят пияните и ненормалните, когато чака на спирка или нещо такова, дори да има цяла тълпа други хора наоколо. зачудихме се защо се случва така. докато говорехме по темата, сякаш за илюстрация ни спряха две неадекватни жени да ми обясняват, че съм хубава и искат да правим секс. преди да успея да реагирам, си тръгнаха и избухнахме в смях :Д
По влаковете става забавно..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
чакай сега, обърка нещата, ти трябва да искаш, а аз да избухна в смях