- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Encounters with strangers
Хаха, сладко.
Една доста неприятна ситуация и от мен. Един приятел поства във фейса някакви задачи от висша математика, за които иска помощ с решението им. Пиша му и започвам да му помагам. Пет минути по-късно ми пише приятелката му, която нямам в фейса, и която започва да ми обяснява как се имам за 'нагла' и как трябва да 'обяснявам математиката на друг', докато той ми се извинява, защото тя била много ревнина. Е, сериозно, много жалко и отвратително от страна и на двамата, щом той я търпи.
Фейспалм-нах се жестоко :Д
^Оооо, това ми напомня на една подобна ситуация с мен и една лепка от мъжки пол.![]()
Преди няколко дни отидохме с мама в един местен хипермаркет и се навъртахме около вината. По едно време мама видя някакъв нейн приятел, заговориха се и едно момче от персонала се вълзползва и веднага ме попита дали съм от тук. Отговорих му, че Жанет /така се казва хипермаркетът/ не е родният ми дом по принцип, но в близкия половин час ще живея там. Той се засмя, беше супер срамежлив като цяло, опита се да флиртува, но му казах, че си имам приятел. Все пак продължи да се държи супер дружелюбно. В крайна сметка ни помогна с избора на вино и помоли следващия път като отида, да го потърся. ;д
Оня ден чаках някого пред университета, пуша и размишлявам мрачно колко тежко ще ми бъде всеки ден да паля в тоя студ на терасата, след като се прибера в Пловдив. Mомче и момиче седят nа съседната пейка и женската почна да обеснява как полът на детето зависи от мъжа. Заслушах се, белким да попълня голям пропуск в общата си култура и да знам какво да правя, за да имам син някой ден, а не дъщеря. Е, след няколко минути обесняване се засмях, защото се оказа, че е имала предвид просто, че полът зависи от мъжа, но не може да бъде избран или определен предварително. Факт, който ми беше известен, но не зацепих в началото какво точно имаше предвид под "полът на бебето се определя от мъжа".
Друга случка преди седмици, пак около университета. Едната от автоматичните врати беше извън строя, но имаше надпис само от външната страна. Дали едно момиче беше влязла през друг вход или забравила, че вратата не работи, но на излизане се прасна доста сериозно в стъклото. Хубаво, че не се беше засилила много, че щеще да стане беля. Не се смях само аз на последната случка.