.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Question Какво да подаря на момиче за първи месец :?

Нямам предвид нещо скъпо, по-скоро семпло и да символизира любовта. Предложете, понеже съм кръгла нула в романтиката

Мега фен Аватара на tori
    Вземи ѝ цветя и напиши някаква картичка.

Можеш да ѝ пoдариш червена роза. Момичетата харесват такива неща. Но щом искаш да е за спомен можеш да ѝ подариш примернo преспапие в което пише ''I love you". Късмет

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    frenska

ne razbiram tva pyrvi mesec, dva meseca, pet meseca i tn. pravi go spontanno. kogato iskash da i podariah cvete, prosto go napravi.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    frenska

ne razbiram tva pyrvi mesec, dva meseca, pet meseca i tn. pravi go spontanno. kogato iskash da i podariah cvete, prosto go napravi.
    Това

Супер фен Аватара на mlakniwe
    И аз съм за роза-ще се зарадва според мен и не ти трябва повод по принцип за да я изненадаш, с времето ще я опознаеш повече, не може за 1 месец да опознаеш 1 момиче

Супер фен Аватара на NissaN
    ПАРИ.Момичетата друго не искат.

"ne razbiram tva pyrvi mesec, dva meseca, pet meseca i tn. pravi go spontanno. kogato iskash da i podariah cvete, prosto go napravi."

"с времето ще я опознаеш повече, не може за 1 месец да опознаеш 1 момиче "

Наясно съм, но тя е такъв тип момиче, което по каква причина държи на годишнините и такива неща. Пълни глупости, но нямам избор

--------------------------

"ПАРИ.Момичетата друго не искат."

Доста заможно момиче е, не се впечатлява от това...
    Последно редактирано от AloneAndBroken : 12-20-2014 на 20:38 Причина: yolo

Като толкова държи на подаръците направи и един ,който да го носи 9 месеца и да го гледа цял живот!

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Според мен розата е най - добрият вариант
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

През първата година от връзката ни с гаджето си правехме всеки месец по някакъв малък жест. Цвете, шоколад, картичка, снимка в рамка, нещо такова направи.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Заведи я някъде - дори на малка разходка ако не можете да се измъкнете за ден-два, оставете си приятни спомени двамата.

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цветя и бонбони например
    Humans need fantasy to be human.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си