- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Encounters with strangers
Аз пък ненавииииииииииждам да ме заговарят непознати. Отговарям единствено ако ме питат нещо свързано с пътя, иначе си мълча и се обръщам на другата страна.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
![]()
Ти пък.
Аз много обичам да говоря с непознати.
Сещам се за два случая. Едната с българка, тук в Стокхолм.
Чакаме си рано сутринта метрото с една приятелка, и както винаги пушим седнали на една пейка. Идва някаква лелка и сяда до мен, при което аз ставам, защото не е хубаво да и издишвам пушек във врата. Ставам, а тя започва да ме успокоява, на шведски, казвайки, че всъщност и тя пуши. Няколко секунди по-късно минава някаква бърза кола, и тя започва да се оплаква от днешната младеж, при което я попитах как се казва и тя каза - Валентина. А, славянско ми звучи. Откъде сте, бе? От България. Дайте да говорим на български тогаваМного миличко и стана, даде ми телефонния си номер, оказа се акушерка, покани ме на баница и айрян. И тей.
Другия случай - 90 и кусур годишен швед. Сяда до мен на пейката, аз отново пуша. Започва да говори, аз го слушам. Оказва се, че е женен за българка, Катерина. Питам го дали говори български - "невъзможна"Щях да го изпапам. Говорихме около половин час, при което той строго ми забрани да се жененето рано. Много миличък човечец. Обясни ми за сградата, която дядо му бил построил и как всяка неделя ходил в някаква синагога. Покани ме и мен.
И многооооооо други историийки имам :3
Злобна лелка си, казах ти!
Скоро ме спря една възрастна двойка, пред ЛТУ, аз със слушалките и раницата тръгнал за лекция, а мъжа нещо ми говори, свалям слушалките като си мисля, че ще ме пита за посока най-вероятно, а той ме хвана за рамото и ми каза..
"- Не я пускай.. която и да е.. Не я..
а старата жена се засмя и се усмихна, след което каза..
-Пешо остави момчето не виждаш ли, че е влюбено.. виж му усмивката.
при което той отвърна..
- Помниш ли? И аз те гледах така преди 50 години"
човека ми пусна рамото, хванаха се за ръце със старата дама и си продължиха, а аз не знаех какво да кажа, стоях като препариран и ми стана адски мило.. осъзнах какво е станало чак когато бях на Г.М. Димитров..
Маги, темата е супер ще я следя с интерес..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."