.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 179
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    102, ако не спреш със спама ще накарам батко ми Шадоу да ти даде кратка пред-Коледна почивка от форума.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    102, ако не спреш със спама ще накарам батко ми Шадоу да ти даде кратка пред-Коледна почивка от форума.
    ХАхАхаахахахахаахАхахааха Хахаахх

Град
    София, България
    Така да бъде.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Маги, лоша.

Евала.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Известно ти е кво правят протестиращите студенти, нали ?
    той не беше протестиращ, беше за Алма Алтер,ама беше заключен театъра и беше забил в 272
    maDamn

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    той не беше протестиращ, беше за Алма Алтер,ама беше заключен театъра и беше забил в 272
    В Алма Алтер са даже по-зле. По рождение са напушени.

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    ХАхАхаахахахахаахАхахааха Хахаахх
    край. сега ще трябва малко да го оставиш тоя комп. >.<
    гадно ли ти е?

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    край. сега ще трябва малко да го оставиш тоя комп. >.<
    гадно ли ти е?
    За щастие са ми махнали бана в дотата, така че сичко е ол кей.

Днес сутринта отидох до магазина и точно преди да паркирам видях една жена, която се опитваше да пресече и аз и спрях, въпреки че не беше пешеходна зона. Имах да взимам само едно нещо, а доста хора чакаха по опашките, незнайно как се оказах зад същата жена и тя ме пусна да мина пред нея.
    Вечерта излезнахме с моят и когато има хора около нас си говорим с "Da" "Ne" уж да не ни разбират, а някакъв човек се доближи до нас и ме попита от къде съм, след като му казах, че съм от България, той ми каза, че преди няколко месеца са си осиновили дете от България и ако нямам нищо против да се срещна с нея и евентуално да и помагам.
    Странен ден

сетих се за още случки

Лятото работех в едно заведение bar&dinner ии един ден на моят район седна едно семейство.Мъжът беше българин, жената германка, а детето много сладко.Изглеждаха много приятни хора и се заговорихме.По едно време мъжът ме попита, дали случайно мога да му намеря трева от някъде :Д и аз разбира се О.о :Д но си имах един колега, който си падаше малко тревоманче и отидох да го попитам :Д ..той веднага им намери...после в продължение на седмица идваха всеки ден да обядват в заведението, настояваха аз да ги обслужвам, питаха ме за забележителностите около града ми и наистина ме зареждаха с много положителна енергия.

или пък един път бях на дискотека с приятелки, ядосах се заради някакъв идиот и излязох отвън на въздух да изпуша една цигара.Едно момче, непознато момче(което е странно, защото в моят град си се знаем хората) дойде при мен и ми поиска огънче.Подпря се до мен и започна да ми обяснява как е бил забравил колко яко е било в България, защото от 4-5години живеел в Холандия.После се оказа, че баба му живее в моя квартал, много близо до дома ми и дори я познавам. :Д Така си тръгнахме заедно, пихме кафе, изпрати ме до вкъщи, много приятно момче, оправи ми настроението.

Веднъж забих един мъж в ОЧЗ - носеше шлифер, винтидж шапка, костюм, ала бала, а беше някакъв на 28. И излязохме да пием кафе и той се оказа някакъв зарибен нацист, и искаше да ми покаже чинийките си със свастики, и снимки на мъртвият си дядо (нацист), след шрапнел в лявата половина на лицето + статията в уикипедия за него. И нещо след срещата спря да ми вдига, 'щото като ми предложи да гледам гор снимки на дядо му обърнах темата на кариеси и др. яки неща, като да се подигравам с поздрава и някакъв джаз музикант, който харесваше . :/
    След шест месеца ми писа СМС, че ме обича и трябва да сме заедно. Но това така и не стана. :/

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от AKJSDHLX Виж мнението
    Лятото работех в едно заведение bar&dinner ии един ден на моят район седна едно семейство.Мъжът беше българин, жената германка, а детето много сладко.Изглеждаха много приятни хора и се заговорихме.По едно време мъжът ме попита, дали случайно мога да му намеря трева от някъде :Д и аз разбира се О.о :Д но си имах един колега, който си падаше малко тревоманче и отидох да го попитам :Д ..той веднага им намери...после в продължение на седмица идваха всеки ден да обядват в заведението, настояваха аз да ги обслужвам, питаха ме за забележителностите около града ми и наистина ме зареждаха с много положителна енергия.
    Това ме подсети за нещо. Всъщност подсеща ме за доста случки, но една има специално място в сърцето ми, защото и до ден днешен хората са ни много близки приятели. Лятото на 2009-та или 2008-ма. Ще ви излъжа. Бяхме на ресторанта, а аз много обичах да седя отвън на табелата, за да привиквам хора. /бях сладко лапе / Покрай мен мина един мъж и директно влезе в ресторанта. Аз влязох след него и попитах тихо майка ми "Мамо, мамо, този човек идвал ли е преди?". Отговорът ѝ беше отрицателен. Човекът си поръча едно кафе и тъй като беше седнал на съседната до служебната маса, ни заговори. От дума на дума минаха 3 часа. Оказа се, че е шофьор на микробус на фирмата, която караше туристи в хотела ни и че живее в съседния хотел. На другия ден вечерта имаше мач /сега като се замисля, тогава беше европейското, та годината е била 2008/ и той събра цялата компания в нашия ресторант. Гледаха мача заедно с нас. Оказаха се много приятни хора. До края на лятото ни станаха много близки...И така до ден днешен.

едит: От 10-тина човека 3-4-ма са ни близки, но пък и с останалите тръгва приказката.
    Последно редактирано от Lilanda : 12-08-2013 на 07:28

Супер фен Аватара на paradosou
    Веднъж докато се прибирах към къщи ме завари буря. Страхотна, със супер мощни светкавици и гръмотевици. Дъждът, разбира се, също не беше тих и кротък ; вече бях подгизнала и си шляпах съвсем смело. В един момент край мен мина също толкова мокро момче, усмихна се широко и ми каза 'Май не съм единственият луд, на когото е спряло да му пука. Кво пък, за такива моменти понякога си заслужава'.
    Друг случай - търсех 'Хеликон' без грам идея за конкретна посока. Явно някаква жена беше забелязала и дойде да ме пита какво ми трябва. Отговорих и въпреки че ми се стори, че бързаше за някъде, ме заведе до мястото. По пътя си говорихме и се оказа страшно приятна.
    Сравнително скоро пък на панаира в града едно малко и ужасно симпатично момченце с дяволит блясък в очите ме спря и ми подари цяла връзка балони. Харесало ме и му се щяло да съм му кака .
    Има още много...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Сравнително скоро пък на панаира в града едно малко и ужасно симпатично момченце с дяволит блясък в очите ме спря и ми подари цяла връзка балони. Харесало ме и му се щяло да съм му кака .
    Има още много...
    :д Интересна история. Обикновено аз се радвам на децата, а те бягат от мен и се гушкат в родителите си. Един-единствен път детенце от кварталната банда ни спря с едната аверка да ни каже, че сме били много красиви и искало да прилича на нас.

Днеска на спирката, докато си чаках трамвая, на някакъв дядо му падна салфетка от джоба и ме попита дали е моя... Party hard

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Аз пък ненавииииииииииждам да ме заговарят непознати. Отговарям единствено ако ме питат нещо свързано с пътя, иначе си мълча и се обръщам на другата страна.
    И аз съм така, разбира се. :Д

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Аз избягвам да говоря с непознати, т.е. аз никога не заговарям непознат, но ми се случва често да ме заговарят някакви хора. Обикновено ги намирам за нагли и досадни, но е имало някои случаи, в които наистина ми е било приятно да си говоркаме.
    Едното, за което се сещам, е, че се прибирах от някакво място с такси и учудващо таксиметровия шофьор се оказа много симпатичен. Говорихме си за книги и обсъждахме една поредица. Беше много яко.
    Друг път едно детенце ми подари някакво цветенце с думите "заповядай, како". :Д Нито се кефя на цветя, нито се кефя на деца, ама беше много миличко. :Д

Аз пък обожавам да се запознавам с нови хора . Да си говоря с тях винаги ако някой ми е досаден мога да му тегля игнора . Но има нещо толкова забавно в това да се запозанеш с някой ей така от нищото .

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Колко е приятно да вляза отново във форума и освен обичайните тъпотии да видя и нещо хубаво.

Веднъж имах интервю за работа и почти закъснявах вече когато хванах трамвая от спирка, на която нямаше от къде да си купя билет, а нямах дребни пари. Шофьора ми се озъби да съм му била дала точно, а най-дребните ми бяха 20лв. Попитах една жена дали има да ми развали (при което си помислих, че аз самата не съм сигурна дали бих развалила 20лв на непозната в рейса ), но жената все пак ми даде две по 10. Естествено аз продължавам да питам хората и едно момче стана и ми подари билетче. Стана ми много мило,че хората правят жестове за непознати и не всички са гадни и сърдити , а и денят ми стана една идея по-хубав.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Град
    София, България
    Радвам се, че темата ви усмихва Имате прекрасни истории.

Сещам се в България като си бях лятото, на "село", и срещнах някакви баби, които не познавах, но които очевидно ме знаеха :Д Когато ме видяха, ме попитаха дали съм внучката на Магдалена, а въпросът им беше придружен с "разбира се, че си. също толкова стройна и хубава си, колкото тя беше". Много тъжно и мило ми стана.

Аз се запознах с един афганистанец от Франция една сутрин лятото, докато пиехме на Кристал.
    И той беше нудист и искаше да се чука с готиният ми авер. И после налази мен само да ми целува ръката...После се съблече гол и отиде да зарибява някви мацки от Варна ли к'во беше.
    Преди да си тръгне си говорехме за самоубийства и си показвахме белезите, той ми поиска цигара и каза, че има астма и се мрази и за т'ва ще пуши...

След няколко месеца се засякохме около джамията и той ми носеше кученцето на ръце и държеше да го хвана под ръка и тръгна с мен на където бях тръгнала. И после ме учи на вин-чун и да говоря някакъв език дето не го бях и чувала. Каза ми, че българките са много лесни. Питах го как си е изгубил девствеността. Бил на 9 и доведената му сестра, която била на 11 почнала да го чука и много се кефела, че не свършва и чак викала приятелките си и те да го чукат.

Накрая каза, че си заминава за Франция утре и ме ухапа. :/

Беше много интелигентен иначе. Ама като дойде авера ми и нещо не го хареса, 'щото е клошар.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Хубава тема. Не се сещам за много конкретни случки, но ще напиша каквото ми идва на ум в момента.

Веднъж се прибираме от лекции с една колежка с рейса, тя си слезна на нейната спирка, аз продължих. И до мен седна едно момче, което седя няма и 10 секунди и стана, застана срещу седалката ми и почна да ме гледа втренчено. (а това е нещо, което много ме изнервя по принцип) Погледнах го и аз няколко пъти да се усети, да спре...не. По едно време му звънна телефона, а той толкова залисан, че чак се стресна. И преди да вдигне ми каза "Ох, съжалявам, че така те гледам, знам, че не е възпитано, но имаш невероятни очи". Засмях се, благодарих и той ми помаха и слезна. А бях готова вече да му кажа нещо на криво. ;д

Бяхме на дискотека преди година, беше топло и все още уж се спазваше забраната за пушене, та бях отвън с 2 приятелки да пуша. По едно време дойде един човек и започна да ми говори на английски. Каза ми, че е турист тук, че е мексиканец и че не може да повярва колко красиви българки има и ме помоли да се снима с мен за спомен. Зарадва ме понеже беше много сладко-смешен човечец - нисък, пълничък, с мустаци точно като мексиканците, само шапката му липсваше и имаше много забавен акцент и един ухилен, свеж беше. ;д

Има една жена в квартала, не е много с всичкия си, а и като цяло животът и не е бил много лесен, доколкото слушам, но все е усмихната и учтива. Като ме види докато разхождам кучето винаги се спира да ни се порадва и да ни каже колко сме хубави и двамата и всеки път ми пожелава да съм щастлива и усмихната.
    Същата тази жена веднъж ме помоли за 2 цигари, че нямала пари да си купи, чакала си пенсията. Дадох й, а тя си извади от джоба всички стотинки да ми ги даде и ми се извини, че нямала повече. Не й ги взех разбира се, но ми стана мило, предвид, че понякога рови и по кофите и въпреки всичко иска да е честна.

Много обичам да си говоря и с мили баби и дядовци, много са сладки.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Имам страшно много случки,които все още ме карат да се усмихвам.Преди доооста години се возех в автобуса,беше януари,парното не работеше,един човек в автобуса миришеше на свинеферма...Абе знаете как е.Забелязах че има мъж,който носи сурвачка и обикаля от човек на човек и мърмори нещо докато го тупа по гърба.Инстинктивно си стиснах здраво чантата и очаквах да ми се поискат пари.Вместо това човекът ме потупа по гърба леко,пожела ми много хубави неща,усмихна се и слезе на следващата спирка.
    Три пъти бабки са ме спирали да ми кажат че приличам на Бихтер от "забранения плод",обаче аз съм изглеждала миличка,пък тя била кучка.И се започна с обяснението с кой спала, какво казала,какво направила....
    Бяхме на абитуриенска на братовчедка ми миналата година и в последния момент приятелят ми реши че трябва да се подмаже на родата и купи 4 букета-за абитуриентката,за майка й,за майка ми и за баба ни.Та той носеше трите по-малки,аз носех най-големия.Носех една свежа рокличка до почти коляното,а той както винаги беше с риза и дънки.Една жена го спря,каза че иска да го поздрави че има такава хубава дама и се радва че не сме като останалите ни набори,които се обличат в дълги рокли и се състаряват с прически и грим.
    На неговият абсолвентски бал се бяхме разбрали да сме в еднаква цветова комбинация.И двамата имахме доста бяло по себе си,което ни отличаваше от другите доста.Тогава валя страшен дъжд през целия ден.Тичахме,сгушени под един чадър,към ресторанта и на една автобусна спирка имаше около 10 жени,които се криеха от дъжда.Когато минахме те се загледаха след нас,приятелят ми им подвикна "Много сме хубави,нали?",те се засмяха и подвикваха че сме сладури и някакви пожелания.
    Пътувах за първи път на самолет.Заминавахме за бригада в Америка с един колега и ни чакаха 8 часа презатлантически полет в най-големия пътнически самолет.Меко казано бях развълнувана от цялата технология около мен и неизвестността пред нас.Седяхме на четворните седалки по средата на самолета.От моята страна имаше възрастен мъж,а от неговата-една чернокожа на около 35 години.По едно време човекът до мен,видимо раздразнен, ме попита на английски "Извинявай,ама ти някога въобще млъкваш ли?" при което аз се смутих,извиних се,изчервих се цялата и ми се искаше да избягам.Мълчах си около половин час тъй като и моят колега заспа.Оглеждах се наоколо да видя какво правят другите и да се опитам да надникна през прозорчето.Видях че мъжът до мен се мъчи със слушалките та му показах как да ги включи към устройството.Той ми се усмихна и каза че съм му се сторила досадна,но сега вижда защо приятелят ми е още с мен въпреки че говоря много.Казах му че не сме гаджета и той само каза "Той е много сляп значи да не види такова момиче до себе си."Аз погледнах заспалия /с отворена уста/ колега и казах на непознатия "Не е сляп,заспал е.Глух е,но пък с дърдорана като мен това е предимство". После човекът ни помогна да си намерим изхода,за да си хванем следващия полет.А на следващия полет пък един от стюардите беше много впечатлен от това че не спах през цялото време и се заговорихме за това от къде идвам и какви са ми мечтите че ми подари две бутилки вино.
    Последно редактирано от Cloud9 : 12-09-2013 на 10:30

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Имате странни представи за "интересни запознанства". Аз много обичам да се заговарям непознати и имам интересни историйки. Понякога се запознават и с мен

1) Колата беше на ремонт и се прибирам с влака към Пловдив. Стоя си на 3ти перон и ис пуша Някакво момиче ме спира и пита дали влакът е за Пловдив. Бъзикам се , че е за Ямбол ,ама минава през Пловдив. Смеем се и се качваме ,ама хич не гледам , че на другия коловиз на перона има друг влак. Влакът тръгна 20 мин по-късно , но смятах ,ч е закъснява. По едно време минаваме през дълъг тунел и си чудя толкова ли съм зле по география , че не знам какъв е тоя тунел. След малко идва контрольорът и ни каза , че сме се качали на грешния влак и тоя пътува за Бургас . Хубава , че беше пич и не ни глоби , а уредих брат ми да ни чака на гарата в Карлово да ни прибере. Вече когато отивам на гарата проверявам 2 пъти коловоза.

2) Моите бяха дошли на гости в София и ги заведох на театър. Закъснявах за лекция и нямах време да се преоблека и затов а отидох с костюм в университету. И се качвам по стълбите и две симпатични зайки ме спират " Извинете , къде е зала P0xy ". Горките си мислиха , че съм преподавател. Стана ми смешно , ама им обясних. Питам ги " Не разбрахте къде е , нали " . И те " Ми , не " . Поведох ги към катакомбите и се оказа , че и аз обърках отначало залата. Намерихме я тяхната , ама всички закъсняхме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си