.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 179

Hybrid View

Супер фен Аватара на paradosou
    Веднъж докато се прибирах към къщи ме завари буря. Страхотна, със супер мощни светкавици и гръмотевици. Дъждът, разбира се, също не беше тих и кротък ; вече бях подгизнала и си шляпах съвсем смело. В един момент край мен мина също толкова мокро момче, усмихна се широко и ми каза 'Май не съм единственият луд, на когото е спряло да му пука. Кво пък, за такива моменти понякога си заслужава'.
    Друг случай - търсех 'Хеликон' без грам идея за конкретна посока. Явно някаква жена беше забелязала и дойде да ме пита какво ми трябва. Отговорих и въпреки че ми се стори, че бързаше за някъде, ме заведе до мястото. По пътя си говорихме и се оказа страшно приятна.
    Сравнително скоро пък на панаира в града едно малко и ужасно симпатично момченце с дяволит блясък в очите ме спря и ми подари цяла връзка балони. Харесало ме и му се щяло да съм му кака .
    Има още много...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Сравнително скоро пък на панаира в града едно малко и ужасно симпатично момченце с дяволит блясък в очите ме спря и ми подари цяла връзка балони. Харесало ме и му се щяло да съм му кака .
    Има още много...
    :д Интересна история. Обикновено аз се радвам на децата, а те бягат от мен и се гушкат в родителите си. Един-единствен път детенце от кварталната банда ни спря с едната аверка да ни каже, че сме били много красиви и искало да прилича на нас.

Днеска на спирката, докато си чаках трамвая, на някакъв дядо му падна салфетка от джоба и ме попита дали е моя... Party hard

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си