Имате странни представи за "интересни запознанства". Аз много обичам да се заговарям непознати и имам интересни историйки. Понякога се запознават и с мен
1) Колата беше на ремонт и се прибирам с влака към Пловдив. Стоя си на 3ти перон и ис пуша Някакво момиче ме спира и пита дали влакът е за Пловдив. Бъзикам се , че е за Ямбол ,ама минава през Пловдив. Смеем се и се качваме ,ама хич не гледам , че на другия коловиз на перона има друг влак. Влакът тръгна 20 мин по-късно , но смятах ,ч е закъснява. По едно време минаваме през дълъг тунел и си чудя толкова ли съм зле по география , че не знам какъв е тоя тунел. След малко идва контрольорът и ни каза , че сме се качали на грешния влак и тоя пътува за Бургас . Хубава , че беше пич и не ни глоби , а уредих брат ми да ни чака на гарата в Карлово да ни прибере. Вече когато отивам на гарата проверявам 2 пъти коловоза.
2) Моите бяха дошли на гости в София и ги заведох на театър. Закъснявах за лекция и нямах време да се преоблека и затов а отидох с костюм в университету. И се качвам по стълбите и две симпатични зайки ме спират " Извинете , къде е зала P0xy ". Горките си мислиха , че съм преподавател. Стана ми смешно , ама им обясних. Питам ги " Не разбрахте къде е , нали " . И те " Ми , не " . Поведох ги към катакомбите и се оказа , че и аз обърках отначало залата. Намерихме я тяхната , ама всички закъсняхме