1) Скорошна случка. В заведение съм с една приятелка и я чакам да излезе от тоалетната. Бяхме си поръчали кафета (важно за историята). Телефонът ми звънна и без да искам докато го търся разлях кафето и в същия момент една мацка от съседна маса се разписка. Без да му мисля се обадих "Извинявай, ще го изчистя" ии в същия момент се оказа, че и сервитьорката е успяла и тя да я залее с кафе. Оказа се, че супер малко кафе ми беше останало в чашата и не успях да я полея сериозно. Сервитьорката нямаше моя късмет, но милата си мислеше, че я защитавам все едно аз съм я бутнал
2) Говоря по телефона по работа и едно много симпатично момиче мина покрай мен и ме побутна без да иска. Усмихнах и се и си махнахме. Мъчех се да прекъсна разговора на секундата, уви. Когато най-накрая свърших, видях, че се беше спряла да пише смс. Отидох при нея и и казах точно каквото си мисля - че нямаше да тичам след нея, за да се запознаем, но беше спряла и трябваше да и кажа здрасти. Макар и рядко, все още излизаме с нея.
3) Имам кола с безключов достъп и трябва да докосна вратата, за да се отвори. Едно момиче се кипреше на огледалото и аз я побутнах и казвам "Ще може ли да се кача" . Горката се шашна как така не е чула аларма и почервеня цялата