.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Първи път

desislava_St
    Guest

Първи път

Здравейте,казвам се..съшност няма значение как се казвам на 13 съм(знам доста малка)
    знам че тази тема е много актуална при нас тинеиджърите именно темата за първиа път.
    Аз съм отворена но не съм го правила(знам объркващо е) .Имам си приател които е по голям от мен с 2 година и е на 15
    той не е девствен и иска да спи с мен знам че съм още малка но се чудя да легна ли с него???
    моля ви помогнете ми ?
    Благодаря

в тоя случай.. освен твойте набори, не знам на кой друг отговорът му ще е положителен.. категорично НЕ!!!!!!!! всъщност ти си отговори сама на въпроса
    на 13 съм(знам доста малка)

Мега фен Аватара на baby_baby
    Имаш време за първия ти път не бързай

Супер фен
    Ем ако иска само да спите лягай си.
    Ако иска друго хахахахах НЕ.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Недей.
    Гушкайте се, целувайте се, дръжте се за ръчички...цял живот пред теб имаш за секс, не избързвай.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Не.
    *сън*

Голям фен Аватара на yolo..
    Цитирай Първоначално написано от desislava_St Виж мнението
    Здравейте,казвам се..съшност няма значение как се казвам на 13 съм(знам доста малка)
    знам че тази тема е много актуална при нас тинеиджърите именно темата за първиа път.
    Аз съм отворена но не съм го правила(знам объркващо е) .Имам си приател които е по голям от мен с 2 година и е на 15
    той не е девствен и иска да спи с мен знам че съм още малка но се чудя да легна ли с него???
    моля ви помогнете ми ?
    Благодаря
    Съветът ми към теб е да не мислиш за секс, а да поработиш над грамотността си.

Цитирай Първоначално написано от yolo.. Виж мнението
    Съветът ми към теб е да не мислиш за секс, а да поработиш над грамотността си.
    Правилно!
    Каране на колело

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    А аз питам как разбра, че си отворена?Гинеколог?

Голям фен Аватара на Котка.
    Недей.

Самия факт, че питаш, е отговорът на въпроса ти.
    П.С. Отговорът е "не".. да се уточня, че кой знай дали си разбрала...
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Да легни си с него....даже можеш да му дадеш да свърши в теб...тъкмо ше ти е по-яко...ше има с кой да си играеш на кукли..

Моят съвет също е да не го правиш, все още не ти е време. Сега знам, че те блъскат хормоните и само момчета са ти в главата, но момиче, ти си на 13! Ако искаш сексуален живот, карай си го на ръчна, пак върши работа А и още предполагам не си готова. Иначе ако беше, изобщо нямаше да питаш. Но ако много, много искаш и си непоклатима, тогава нито аз, нито целия свят може да те спре. А ако е така, първо се образовай за сексуалната култура, използвай контрацептиви, за да не те изненада на 13 години бебе, иначе тогава съвсем ще станеш за позор. Дано съм помогнала

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си