- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път
Здравейте,казвам се..съшност няма значение как се казвам на 13 съм(знам доста малка)
знам че тази тема е много актуална при нас тинеиджърите именно темата за първиа път.
Аз съм отворена но не съм го правила(знам объркващо е) .Имам си приател които е по голям от мен с 2 година и е на 15
той не е девствен и иска да спи с мен знам че съм още малка но се чудя да легна ли с него???
моля ви помогнете ми ?
Благодаря
в тоя случай.. освен твойте набори, не знам на кой друг отговорът му ще е положителен.. категорично НЕ!!!!!!!! всъщност ти си отговори сама на въпросана 13 съм(знам доста малка)
Ем ако иска само да спите лягай си.
Ако иска друго хахахахах НЕ.
Недей.
Гушкайте се, целувайте се, дръжте се за ръчички...цял живот пред теб имаш за секс, не избързвай.
А аз питам как разбра, че си отворена?Гинеколог?
Самия факт, че питаш, е отговорът на въпроса ти.
П.С. Отговорът е "не".. да се уточня, че кой знай дали си разбрала...
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Да легни си с него....даже можеш да му дадеш да свърши в теб...тъкмо ше ти е по-яко...ше има с кой да си играеш на кукли..
Моят съвет също е да не го правиш, все още не ти е време. Сега знам, че те блъскат хормоните и само момчета са ти в главата, но момиче, ти си на 13! Ако искаш сексуален живот, карай си го на ръчна, пак върши работаА и още предполагам не си готова. Иначе ако беше, изобщо нямаше да питаш. Но ако много, много искаш и си непоклатима, тогава нито аз, нито целия свят може да те спре. А ако е така, първо се образовай за сексуалната култура, използвай контрацептиви, за да не те изненада на 13 години бебе, иначе тогава съвсем ще станеш за позор. Дано съм помогнала
![]()