Спите ли
Nein!
скука защо не спиш?
Първоначално написано от baby_baby скука защо не спиш? Щото си мисли за мен.
Първоначално написано от Bank$ Щото си мисли за мен. едва ли
Първоначално написано от baby_baby едва ли Тя е умна за разлика от някой....
е
Само за теб си мисля :Д Не знам, не мога да спя тия дни нещо. Ти?
Първоначално написано от Bank$ Тя е умна за разлика от някой.... Не тя е глупавата..
не ми се спи
Първоначално написано от heartshapedbox Само за теб си мисля :Д Не знам, не мога да спя тия дни нещо. Ти? Каза ли и го на таз мома. Аз знам че сестра ще помогне на брат в нужда хахах
Първоначално написано от Vanchhh Не тя е глупавата.. Коя е глупава ?
Първоначално написано от Bank$ Коя е глупава ? Съсредоточи се и помисли
Първоначално написано от Vanchhh Съсредоточи се и помисли няма смисъл
Първоначално написано от Vanchhh Съсредоточи се и помисли Ем не мога ти си мислиш че някое момиче е глупаво не аз. Не знам там на село във велико търново кви ги вършите
Все тая, весело да е
Първоначално написано от Bank$ Ем не мога ти си мислиш че някое момиче е глупаво не аз. Не знам там на село във велико търново кви ги вършите ти изобщо не разбра кво е казал не си мисли че някоя е глупава..........
Първоначално написано от heartshapedbox Все тая, весело да е Кво да е весело тея белите много са си повярвали.
Първоначално написано от heartshapedbox Все тая, весело да е трагично е
Първоначално написано от baby_baby ти изобщо не разбра кво е казал не си мисли че някоя е глупава.......... Ем вика не ТЯ е глупавата и ми беше интересно коя е ТЯ.
оф се тая не ми се обеснява са
Първоначално написано от baby_baby оф се тая не ми се обеснява са Викаш обясняването не ти е стихия.
Първоначално написано от Bank$ Викаш обясняването не ти е стихия. Стихия ми е обаче ти като няма да разбереш няма смисъл
Първоначално написано от baby_baby Стихия ми е обаче ти като няма да разбереш няма смисъл Може да опиташ.
Правила