.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Писна ми!

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...

Писна ми!

Писна ми родителите ми да ме мислят за дете ! На почти 20 съм, а ако не съм се прибрал до 11 има скандали закво обикалям като хамав, къде ходя и кво правя. Вечер преди да легнат идват и ме питат нали няма да излизаш, ако кажа да, стоят и ме чакат да си дойда. Днес понеже най-добрия ми фр има имен ден и ще ходим в playground да се разцепим и наще веднага - никъде няма да ходиш, ще си при нас като семейство. Добре ще вечеряме заедно и ще отида с колата там. А не с колата няма земе да направиш някоя бела, да дойдат да те вземе. (той има кнжка от 1 седмица а аз от 1 година, имам 10 000km минати, и все още ми нямат доверие). На нова година ако искам да отида някъде ще бъде пак караница защо не си стоя вкъщи ми трябва да ходя някъде... баси чудото ...

Супер фен Аватара на bilqnavod

Какво лошо има в това?
    За родителите ти си детето им и винаги ще бъдеш, независимо възрастта ти!

Въпросите са
    Сам ли си изкараваш парите ?
    Защо не живееш отделно от тях ?

. Живееш под техният покрив и ядеш от тяхната храна са прави да ти забраняват
    И тва че си на 20 години ако ще и на 50 да си щом си зависим от тях ще търпиш

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Въпросите са

Това.

Когато показваш, че не можеш/не искаш да бъдеш възрастен човек е нормално да бъдеш третиран като дете, независимо дали си на 15 или на 50.

Голям фен Аватара на shades
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Въпросите са

много точно казано , мисля че няма какво да коментираме по темата повече

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Като не ти харесва намери си работа, изнеси се на квартира и готово.

Мега фен Аватара на SurfSky
    Мм,аз ти предлагах работа ... Ти викаш не ...

Супер фен
    Ами естествено че няма да ти дадат колата като отиваш да се разцепваш хахаха.
    Иначе е нормално да правиш каквото ти кажат и даже трябва да се радваш че се притесняват за теб.

Това пък са пълни глупости. Никой няма право да ти забранява и да ти се бърка в личния живот. Дори и те все още да го издържат това не е начина да го направят самостоятелен.

Авторе, не се оплаквай във форума, а седнете и им кажи всичко това на тях. Ако не искаш да те мислят за дете - покажи им, че не си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си