.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    То ти се надяваш да се отървеш от чекиите...
    Пантерката те разкри само с една единствена думичка

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pure_girl Виж мнението
    Не мислиш, защото си глупава.
    Ба, нека съм глупава. Нали не съм поредната бройка на някъв тъпанар?

Но добре, ето, минал те е психопат. По-добре ли се чувстваш? Повече ли оправдаваш наивността си?
    Пикла смешна. И аз ти давах мил съвет. После що съм била хейтила, викат... еми, като на доброто отвръщате така, ще ви го сипвам с черпака направо.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ба, нека съм глупава. Нали не съм поредната бройка на някъв тъпанар?

Но добре, ето, минал те е психопат. По-добре ли се чувстваш? Повече ли оправдаваш наивността си?
    Пикла смешна. И аз ти давах мил съвет. После що съм била хейтила, викат... еми, като на доброто отвръщате така, ще ви го сипвам с черпака направо.
    Ама хич не е добро, представям си каква си като си покажеш лошата страна. Искам да кажа, че е глупаво да се мислиш за всезнайка, защото като такава се държиш, опитай се да си малко по-деликатна и мека.

Бич.

Цитирай Първоначално написано от _ivi_ Виж мнението
    То ти се надяваш да се отървеш от чекиите...
    Пантерката те разкри само с една единствена думичка
    А теб много момци вече са те разкрили по друг начин.

anonymous708973
    Guest
    Ама хич не е добро, представям си каква си като си покажеш лошата страна. Искам да кажа, че е глупаво да се мислиш за всезнайка, защото като такава се държиш, опитай се да си малко по-деликатна и мека.

Бич.
    Обичайно момичетата се учим да се пазим от подобни инвидиди доста по-рано. Някои благодарение на горчив урок като при теб, други инстинктивно. При теб нещата просто се развиват по-бавно.
    Да, гадно е, ама ще ти мине. Просто момичетата като цяло доста повече се привързваме към някого, с когото уж правим само секс. Не прави грешката да спиш пак с него, не се поддавай. Гледай себе си и собственото си... благоденствие, ако мога да се изразя така.
    И да, позволила си му, но... както казах, на теб ти е трябвало урок, за да знаеш от какво да се пазиш. Страшно няма. Ще знаеш занапред.
    Ето го поста от темата ти. Опитах се да помогна, ти тук нападаш.
    Аз съм всезнайка? Един мухльо те е минал, кой започна да раздава навсякъде определения за мъжете и да се мисли за вещ по темата?
    Че даже бях достатъчно добра да обясня защо не мисля, че имат общо. На което ми отговори с "Не мислиш, щото си глупава."
    Ти нали си много умна? Що си нае*ана и зае*ана тогава, ще ме прощаваш за израза?

Ето го поста от темата ти. Опитах се да помогна, ти тук нападаш.
    Аз съм всезнайка? Един мухльо те е минал, кой започна да раздава навсякъде определения за мъжете и да се мисли за вещ по темата?
    Че даже бях достатъчно добра да обясня защо не мисля, че имат общо. На което ми отговори с "Не мислиш, щото си глупава."
    Ти нали си много умна? Що си нае*ана и зае*ана тогава, ще ме прощаваш за израза?
    Всеки има право на мнение. Не мен вече всичко ми е минало и не държа никакъв яд в себе си, просто ми се строи интересно да подискутираме тази тема, защото се замислих и наистина си мисля, че може да има нещо болно в поведението на такива хора. А мъжете не генерализирам, споко.

Можеш да не си толкова груба. Не си правила грешки в началото на любовния си живот/?

Мега фен
    хахах, тая тема печели приз за най-бързо осрана ахахха

Има кой да ака. С лилаво дупе е. :Д :Д :Д

anonymous708973
    Guest
    Можеш да не си толкова груба.
    А, можело значи.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Авторке явно само на бройкаджий си попадала

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Авторке явно само на бройкаджий си попадала
    Авторката всъщност не е момиче, а момче.

Град
    България
    Има кой да ака. С лилаво дупе е. :Д :Д :Д
    Всеки ака

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Но добре, ето, минал те е психопат. По-добре ли се чувстваш?
    Епа...не й беше лошо да ти кажа.

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Цитирай Първоначално написано от _ivi_ Виж мнението
    Всеки ака
    А ти акаш като те ебът в гъза хахаха
    А по темата защо да са психо хората, просто са находчиви.Пък и нали знаеш който подбира - той мастурбира
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Супер фен Аватара на leadyflame
    Нищо чудно след полов акт, някоя от жертвите да бива убивана и захвърляна обвита в чувал, така че чувствай се късметлийка.

Някои от характерните за психопата черти като нарцисизъм, умение добре да манипулираш другите за своя собствена облага, повърхностни емоции са типични за така наречените играчи, бройкаджии? Мислите ли, че са психопати?
    Според мен да си бройкаджия /без значение от пола/ е продиктувано от доста по-далечни от "повърхностните емоции" неща.Някой стават такива след психологическа травма,под въздействие на подсъзнателни страхове и т.н. Други,просто не могат да бъдат нещо повече от това.
    И в двата случая ставаш бройка само,ако сама се превърнеш в такава.

Супер фен
    Аз съм бройкаджия.

И к'ва облага печели този психопат като ти го набута, вместо да речем да се занимава с политика или някой на неговото ниво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си