- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Психопати ли са бройкаджиите?
То ти се надяваш да се отървеш от чекиите...
Пантерката те разкри само с една единствена думичка![]()
Ба, нека съм глупава. Нали не съм поредната бройка на някъв тъпанар?
Но добре, ето, минал те е психопат. По-добре ли се чувстваш? Повече ли оправдаваш наивността си?
Пикла смешна. И аз ти давах мил съвет. После що съм била хейтила, викат... еми, като на доброто отвръщате така, ще ви го сипвам с черпака направо.
Ето го поста от темата ти. Опитах се да помогна, ти тук нападаш.
Аз съм всезнайка? Един мухльо те е минал, кой започна да раздава навсякъде определения за мъжете и да се мисли за вещ по темата?
Че даже бях достатъчно добра да обясня защо не мисля, че имат общо. На което ми отговори с "Не мислиш, щото си глупава."
Ти нали си много умна? Що си нае*ана и зае*ана тогава, ще ме прощаваш за израза?
Всеки има право на мнение. Не мен вече всичко ми е минало и не държа никакъв яд в себе си, просто ми се строи интересно да подискутираме тази тема, защото се замислих и наистина си мисля, че може да има нещо болно в поведението на такива хора. А мъжете не генерализирам, споко.
Можеш да не си толкова груба. Не си правила грешки в началото на любовния си живот/?
хахах, тая тема печели приз за най-бързо осрана ахахха
Има кой да ака. С лилаво дупе е. :Д :Д :Д
Нищо чудно след полов акт, някоя от жертвите да бива убивана и захвърляна обвита в чувал, така че чувствай се късметлийка.
Според мен да си бройкаджия /без значение от пола/ е продиктувано от доста по-далечни от "повърхностните емоции" неща.Някой стават такива след психологическа травма,под въздействие на подсъзнателни страхове и т.н. Други,просто не могат да бъдат нещо повече от това.
И в двата случая ставаш бройка само,ако сама се превърнеш в такава.
Аз съм бройкаджия.
И к'ва облага печели този психопат като ти го набута, вместо да речем да се занимава с политика или някой на неговото ниво?