възхиштавам му се скъпа
кав е тоя мангал горе вееее
Е Митак това дори и на ебавка е тъпо..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
защо? той е човек като всички други
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
нормално е те aka хората с влияние aka хората с власт да искат хората да ги уважават и обичат без самите същества от ниските прослойки да знаят защо
Последно редактирано от dimitar., : 12-07-2013 на 19:44
задавали ли сте си въпроса "с какво песните на валя балканска в космоса ни помогнаха да станеме по-добри хора?", "не е ли жалко, че поставяме на пиедестал хора под претекст, че са прославили държавата ни, а не са направили нищо повече от някаква си спортна изява?", "кво ме бърка, че някаква никаква била скочила 2,20, а другата 2,18"
"дали ме интересува, че кубрат пулев снощи е бил някакъв негър"
^^^^ +100000000000000000
всъщност Мите си прав,
но не говори пренебрежително за спорта, плс
няма скъпа![]()
Митко, колкото си тъп, толкова си и прост, иначе казано - много.
+1
Честно казано, не се интересувам много от спорт, в смисъл че не гледам по ТВ, но тези хора заслужават уважение.
Ти, Митенце, мамино, златно, никога няма да постигнеш и частица от успеха на Кубрат Пулев. Колкото и да се пънеш по форумите, колкото и високо самочувствие да имаш, няма нищо да излезе от теб с това ти мислене.
Целта на живота ми не е да съм женен за чалга звезда и да се бия като прасе по боксовите рингове всяка вечер
Забавно ми е да ми казват кого да уважавам.
Още по-забавно (то май клони към тъжното) е разни хора, когато никога няма да имат това, което имам аз, и да могат това, което аз мога, да дават експертна оценка за кариерното ми (и не само) развитиеАко самочувствието на нацията ни се крепи на 2 см по-дълъг от предишния рекорд скок дължина и на някакви си футболисти, вкарали три гола преди 20 години и станали четвърти в света... е, много тъжно за нея.
Последно редактирано от dimitar., : 12-08-2013 на 06:38
Принципно аз в спорта не виждам какво толкова гениално има ... скачат, тичат и вече рекорди, слава, тъпотии![]()