Дам, защо националната ни гордост не са медици, инженери или писатели, а са певици, футболисти и някви никви битки (за които даже не сме сигурни, дали наистина са се водили) отпреди 1200 години![]()
България на три морета! ВЕДНАГА!
България вън от Европа! Нека станеме като Украйна! Нека ни изнасили Русия още един път!
ама че плоски мнения и на двете страни
митко е прав от една страна, но не напълно
другите са прави, че спорта заслужава уважение (ако съм разбрала правилно), но не напълно...
-_-
Мите.. осъзнаваш ли, че в Барселона (пример с Х.С.) 90 % знаят за България от Христо?
Той един вид е прославил страната ни.. и като отиде на шибания им глупав стадион.. целия стадион става на крака?
Искам да видя как ти ще накараш 60-100 хиляди, да станат на крака заради теб..
Да не говорим, че тези хора даряват доста пари.. щото за него 100 000 лева нищо не са, а за теб и мен са много.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
каква според теб е другата страна на спорта? (питам, за да видя дали съвпада с моята гледна точка)
Гейски, тук не ти говоря за гордост, а за елементарно уважение! Кажи ми какво си постигнал? В какво си станал първи, втори или трети в света? В коя дисциплина си дори в топ 10 в света?
йеее
говори се за спорт
минавам само да кажа и тук, че съм влюбена, много съм влюбена <3
http://www.youtube.com/watch?v=0dvPQxMozaA
днес цял ден маратон едно след друго ски бягане и биатлон
любимците ми се справихааа
Защото мястото на една държава в света зависи в доста голям процент от спорта
Защото повечето хора не знаят за България от разните научни открития а заради спорта
Защото също както ученето така и спорта изисква много труд и дисплина в часове в залата
Така че Мите нищо и никаквите за тебе спортисти носят огромна слава на родината ти независимо от всичко .
Първо кво означава първи в света?
Явили се няколко човека или няколко отбора и единия човек или отбор е бил по-добър от другия а другите 7 милиарда който не могат да се състезават кво правят?
Виж ако от 7 милиарда си най-добрия заслужаваш уважение ама от 100 човека все тая.
Ще ти дам пример с футболен отбор не гледам футбол по-принцип така че мога да объркам нещо Реал Мадрид преди няколко години беше бит от отбор в 2-ра дивизионна (май така се казваше) обаче станаха шампиони което се води най-добрите, нали?
банкс, не ме имитирай
след малко ще изляза с официално изявление
Футбола не еединственият спорт на планетата земя
Славата е че по този начин целят народ се гордее и цял свят ви зане държавата . Имча хора които не гледат никакъв спорт но се гордеят със спортистите прославили родината им . Или хайде не гордост а чисто и просто едното уважение .
Това че не се гордееш или поне не уважаваш спортистите говори много лошо за възпитанието ти .
Мен кво ме интересува че някой учен от немска лаборатория е спечелил Нобелова награда примерно . Но все пак го уважавам този човек защото по някакъв начин е направил така че да се говори за родината ми в положителна посока .
За това за целият свят е трудно да се говори но в Европа масово се зане за България .
Напротив уважение заслужава всеки човек постигнал нещо за положителното развите на дадена държава .
Руснаците основно ви знаят от волейбола . Григор Димитров също имам доста познати които са чували за него .
За съжаление за някой учен никой не е чувал.