- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за съветче
Въпросното момче, което харесвам е казало, че ме харесва пред целия си клас, обаче една приятелка му е казала, че не мисли, че аз го харесвам и нищо повече, а аз съм му казала, че го харесвам. Та въпросът ми е дали да го попитам дали е вярно това което е казал или как да завъртя темата, че да стигна до там?
Благодаря Ви предварително !!!![]()
Отиди при него и го попитай дали те харесва ако ти каже не значи те харесва, ако ти каже да значи те ебава хахахха
Последно редактирано от Bank$ : 12-07-2013 на 13:08
Бъди директна и уверена.Отиваш при него и го питаш " Така и така,разбрах еди кво си...вярно ли е или изобщо да не се занимавам?"![]()
I have a dream
Питай някой от неговия клас, който ти е близък дали е истина. А ти преди да го каже това ли му каза или след? Защото ако е след би било нормално да потвърди?
Ами преди това. Обаче вече няма смисъл питай го дали е вярно, но той каза не.
Значи те харесва и аз се оказах прав не знам как може момиче да взима съвети за нещо такова от други момичета.
тази твоя приятелка го иска за себе си
Да знам, че не е сигурен понеже се бяхме скарали и аз започнах да не му обръщам внимание, а и не знам как вече да му го показвам...
Не бе сериозно питай който искаш колкото по мило се държиш с някой толкова повече му ставаш безразлична.
Поне на практика е така.