.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Question Моля за съветче

Въпросното момче, което харесвам е казало, че ме харесва пред целия си клас, обаче една приятелка му е казала, че не мисли, че аз го харесвам и нищо повече, а аз съм му казала, че го харесвам. Та въпросът ми е дали да го попитам дали е вярно това което е казал или как да завъртя темата, че да стигна до там?
    Благодаря Ви предварително !!!

Супер фен
    Отиди при него и го попитай дали те харесва ако ти каже не значи те харесва, ако ти каже да значи те ебава хахахха
    Последно редактирано от Bank$ : 12-07-2013 на 13:08

Бъди директна и уверена.Отиваш при него и го питаш " Така и така,разбрах еди кво си...вярно ли е или изобщо да не се занимавам?"
    I have a dream

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от saruhi Виж мнението
    Бъди директна и уверена.Отиваш при него и го питаш " Така и така,разбрах еди кво си...вярно ли е или изобщо да не се занимавам?"
    Това

Голям фен Аватара на Starless
    Питай някой от неговия клас, който ти е близък дали е истина. А ти преди да го каже това ли му каза или след? Защото ако е след би било нормално да потвърди?

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от saruhi Виж мнението
    Бъди директна и уверена.Отиваш при него и го питаш " Така и така,разбрах еди кво си...вярно ли е "
    По-скоро само това, другото е излишно. Кво е тва "или да не се занимавам" ? Бахти неуважителното ще прозвучи...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Ами преди това. Обаче вече няма смисъл питай го дали е вярно, но той каза не.

Супер фен
    Значи те харесва и аз се оказах прав не знам как може момиче да взима съвети за нещо такова от други момичета.

anonymous895156
    Guest
    тази твоя приятелка го иска за себе си

Ако ме харесва, защо не ми го каже май вече няма смисъл...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от vali97 Виж мнението
    Ако ме харесва, защо не ми го каже май вече няма смисъл...
    Еми, щото не е сигурен че ти го харесваш и не може да рискува да се окаже ебавка обаче ако си грозна значи наистина не те харесва това е единствения вариант в който не означава не.

Да знам, че не е сигурен понеже се бяхме скарали и аз започнах да не му обръщам внимание, а и не знам как вече да му го показвам...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от vali97 Виж мнението
    Да знам, че не е сигурен понеже се бяхме скарали и аз започнах да не му обръщам внимание, а и не знам как вече да му го показвам...
    Еми отиди му кажи че го харесваш опа така не се прави не знам що.
    Почни да го обиждаш да го замеряш с някакви работи и му се подигравай винаги действа.

Е да бе...

Супер фен
    Не бе сериозно питай който искаш колкото по мило се държиш с някой толкова повече му ставаш безразлична.
    Поне на практика е така.

Благодаря ви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си