- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- LadyDi
Лейди Диди ме забравиАз съм й сърдит
![]()
значи ти си много тъпо и неблагодарно парче обачепита ме разни неща за качване на тегло , аз ти отговорих макар че сме се нареждали , тва значи че не държа злоба и дори съм готов на помогна и на гъз като теб , и ся виж се ти кво праиш и как се напъваш , ултра тъпо
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
да не е с тунинг полото ти че е единствено по рода сиили има сантиментална стойност за теб , примерно в него си правила секс за първи път
![]()
Никога не съм правила секс в кола. Струва ми се неудобно.
Не знам точно кво си представяш като казваш тунинг. Сменила съм някои неща. И си е уникално.
като казвам тунинг не визирам лампички на пръскалките , калъфка на волана и калъфка на седалките
иначе предположих че не е второто понеже колата ти е малка , аз обаче мога да твърдя че има коли в които е удобно , на джипките позицията на седене е като на стол 90 градуса , не си като в лека кола ъгълът на краката и на тялото да е 60-80 градуса. задната ми седалка вече съм я пробвал , много е удобна , плюс тва таванът е много висок и при подскоци и други работи няма опасност от комоцио![]()
има снимки в темата за колите мързи ме да я търся , виж из страниците
онлайн не мога да видя кой кога се бъзика понеже не мога да му видя лицевата мимика , нито гласът
когато мен ме научат на нещо важно което ще ми свърши работа , аз се отнасям уважително и съм благодарен![]()
за да не ми пука какво говорят , трябва да си затворя устата и да пиша малоумщини , тва всеки знае добре че го мога между другото , имам 2 страни които мога да покажа във всеки един момент , зависи на къв кеф съм![]()
смешно ви е, ама е така
седнал някой да се тръшка, щото Сульо от Долно Нанагорнище го бил наругал... във форум...