.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Какво да правя?

ОТ известно време си пиша с едно момче. Излизахме веднъж и от тогава той ми пишеше почти всеки ден в продължение на месец.. пуска зарибявки а-у но за излизане отново не е ставало дума... от 1 седмица не ми е писал и реших аз да му пиша и както си пишехме той ми прочете съобщението и не ми писа .. какво да правя да се откажа ли от него или да му пише отново и този път аз да го поканя да излезем :Д :Д

Мега фен Аватара на 102
    От къде знаеш, че ти е прочел съобщението...? Според мен трябва да го поканиш да излезете.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Сигурно е видяла надписа "seen" във FB. И според мен трябва да вземеш инициативата.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на 102
    О, и такива раоти ли има там.. вижда ми се тъпо.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Епа поканиго, де, като на тебе ти е зора, ти задействай малко нещата.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не му пиши. След като вече си му писала, а той не е отговорил. Може да си е имал работа в този момент и да не е имал възможност да пише, но все пак ако изобщо все още има интерес към теб, е щял все по някое време да ти отговори.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Еми покани го ти да излезете

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Не му пиши. След като вече си му писала, а той не е отговорил. Може да си е имал работа в този момент и да не е имал възможност да пише, но все пак ако изобщо все още има интерес към теб, е щял все по някое време да ти отговори.
    Това

На всеки му се случва да му изникне нещо в момента но после винаги се връща и отговоря ако го вълнуваш.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Имат ли интерес - рано или късно пишат, така че прави си изводите дали трябва да се занимаваш още.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си